Νέα messaging υπηρεσία από την Google προσεχώς

by Nikos Kaimakamis • On 30-12-2015 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

google chatbot

H Google ετοιμάζει μία νέα υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων με chatbots τα οποία θα αλληλεπιδρούν σαν πραγματικοί άνθρωποι. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Google δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία της, αλλά το σίγουρο είναι ότι περιλαμβάνει chatbots τα οποία αλληλεπιδρούν με τους άλλους χρήστες όπως ακριβώς θα το έκανε ένας άνθρωπος. Δεν έχει γίνει γνωστό το πιθανό όνομα της υπηρεσίας αυτής, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμά της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Google ασχολείται με αυτό το project τον τελευταίο χρόνο.

Τα chatbots της νέας υπηρεσίας της Google θα αναλαμβάνουν να δίνουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, μέσα από αναζητήσεις στο web, με μία λογική που θα θυμίζει ελαφρώς το Google Now, ενώ η Google με την υπηρεσία της αυτή φαίνεται πως θέλει να ανταγωνιστεί παρόμοιες προτάσεις που έχουν δημιουργήσει άλλα δίκτυα όπως το Facebook Μ. Το κάθε chatbot της Google θα δέχεται τα μηνύματα του κάθε χρήστη και θα αλληλεπιδρά αναλόγως.

Υπηρεσίες όπως αυτή που φέρεται να ετοιμάζει η Google, όπως και το Facebook M, θέλουν να δημιουργήσουν έναν συνδυασμό άμεσης επικοινωνίας με ανθρώπους και ψηφιακές οντότητες για τη διευκόλυνση της ψηφιακής ζωής του κάθε χρήστη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons