Νέα λύση SAP SuccessFactors Recruiting

by George Polyzos • On 12-09-2016 • AT 9:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

handshake

Η SAP παρουσίασε το SuccessFactors Recruiting Posting, μια λύση βασισμένη στο cloud που στόχο έχει να βοηθήσει οργανισμούς και επιχειρήσεις στη διαδικασία πρόσληψης κορυφαίων ταλέντων ανά τον κόσμο.

Με βάση τη νέα λύση της SAP, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να δημοσιεύουν/ αναρτούν θέσεις εργασίας σε περισσότερες από 3.000 πηγές, σε πάνω από 80 χώρες, μεταξύ των οποίων σε πλατφόρμες εύρεσης εργασίας, κολέγια και πανεπιστήμια και κοινωνικά δίκτυα, επιτρέποντας σε μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις να εντοπίσουν άμεσα τα κορυφαία ταλέντα που θα συμβάλουν στην καινοτομία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η παροχή analytics εξασφαλίζει ότι οι εργοδότες μπορούν, στο πλαίσιο της διαδικασίας προσλήψεων, να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην προσωπική επαφή με τους υποψηφίους και λιγότερο στην συγκέντρωση και διαλογή βιογραφικών.

Με το SAP SuccessFactors Recruiting Posting, οι εργοδότες μπορούν να αναρτήσουν θέσεις εργασίας σε πολλές γλώσσες και πολλαπλές πηγές, ενώ δίνεται η δυνατότητα ανάλυσης της επίδοσης σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλοντας στη μείωση κόστους και την καλύτερη ροή των υποψηφίων. Η διαχείριση των αγγελιών και η αξιολόγηση και δυνατότητα σύγκρισης της αποτελεσματικότητας διαφορετικών καναλιών σε ένα απλό, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον (interface), εξοικονομεί χρόνο και συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης.

Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση άμεσα, εξασφαλίζοντας την ομαλή και επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησης.

Το SAP SuccessFactors Recruiting προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πρόσληψης που βοηθούν τις εταιρίες να εντοπίσουν, να έρθουν σε επαφή και να προσλάβουν κορυφαία ταλέντα.
• SAP SuccessFactors Recruiting Posting – Ανακοινώσεις θέσεων εργασίας παγκόσμια με analytics που προσφέρουν υψηλά επίπεδα visibility και εξασφαλίζουν πρόσβαση στους καλύτερους υποψηφίους άμεσα και με χαμηλό κόστος.
• SAP SuccessFactors Recruiting Marketing: Διαδραστική εμπειρία για τους υποψήφιους μέσα από διαφορετικές συσκευές με στόχο την πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ταλέντων και την αλληλεπίδραση τόσο με ενεργούς, όσο και με λιγότερο ενεργούς υποψηφίους σε όλο τον κόσμο.
• SAP SuccessFactors Recruiting Management — Βελτιστοποίηση της διαδικασίας προσλήψεων από τις αιτήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων και τον προγραμματισμό συνεντεύξεων μέχρι τις online επιστολές προσφοράς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SAP SuccessFactors Recruiting Posting, επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα Recruiting to Win εδώ ή εγγραφείτε για να δείτε το πρόσφατο StayConnect recruiting demo εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons