Νέα laptops Nitro 5 και Spin 1 για όλες τις ανάγκες από την Acer

by Nikos Kaimakamis • On 26-05-2017 • AT 11:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

H Acer, ενόψει της παρουσίας της στη φετινή έκθεση Computex, ανανέωσε την γκάμα των laptops που προσφέρει. 

Η Acer παρουσίασε τη σειρά Nitro 5, η οποία απευθύνεται σε όσους θέλουν έναν gaming υπολογιστή, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν μία περιουσία για να τον αποκτήσουν. Παράλληλα, το Acer Spin 1 είναι ένα εργαλείο για όσους θέλουν έναν υπολογιστή για εργασία εν κινήσει.

Στην περίπτωση των Acer Nitro 5 υπάρχουν κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ή AMD Radeon RX550, ενώ η μνήμη RAM μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 32 GB με τεχνολογία DDR4. Οι εσωτερικοί δίσκοι θα είναι SSD, με τη χωρητικότητα να φτάνει έως και τα 512 GB. Εναλλακτικά, μπορεί να μπει και ένας HDD με χωρητικότητα 2 ΤΒ. H οθόνη στα μοντέλα Acer Nitro 5 έχει διαγώνιο 15.6 ιντσών, με ανάλυση Full HD και στον τομέα της συνδεσιμότητας υπάρχουν θύρες HDMI 2.0, USB Type C, USB 3.0 και 2.0.

Για όσους βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, υπάρχουν τα μοντέλα Acer Spin 1, τα οποία διατηρούν το βάρος χαμηλά, στα 1.3 κιλά, ενώ το πάχος δεν ξεπερνά τα 1.4 εκατοστά. Σε αυτή την περίπτωση η οθόνη είναι στις 11.6 ίντσες, με ανάλυση Full HD, οι επεξεργαστές είναι Intel Pentium ή Celeron, με μνήμη RAM 4 GB και αποθήκευση eMMC από τα 32 έως και τα 128 GB. Μπορεί κανείς να παραγγείλει προαιρετικά το Acer Stylus για χρήση στην οθόνη, η οποία μπορει να περιστραφεί κατά 178 μοίρες.

Σε όλες τις περιπτώσεις το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 10. Οι τιμές των Acer Nitro 5 ξεκινούν από τα 1099 ευρώ και οι τιμές για το Acer Spin 1 ξεκινούν από τα 399 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons