Νέα κυρτή τηλεόραση LG OLED 55EG910V

by George Polyzos • On 30-10-2015 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG OLED TV 55EG910V_1

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση της νέας κυρτής τηλεόρασης OLED 55EG910V, στις 55 ίντσες, στην ελληνική αγορά.

Η LG 55EG910V διαθέτει κυρτό πάνελ τεχνολογίας OLED, με διάσταση διαγωνίου 55 ίντσες, ανάλυσης Full HD (1920 X 1080). Το απόλυτο μαύρο, ο άπειρος λόγο αντίθεσης και η μέγιστη απόδοση χρώματος είναι πλέον εφικτά μέσω της OLED τεχνολογίας της οθόνης, όπου κάθε αυτό φωτιζόμενο pixel του πάνελ αποτυπώνει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Χάρη στην καμπύλη, ο θεατής απολαμβάνει υψηλή ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται, ενώ το ανεπτυγμένο σύστημα απόκρισης εγγυάται ότι ο θεατής δεν χάνει ούτε λεπτό από τα αγαπημένα του games ή τις ταινίες, απολαμβάνοντας κρυστάλλινη και καθαρή εικόνα με τα πιο φωτεινά λευκά και σκούρα μαύρα χρώματα, χωρίς θαμπάδες.

LG OLED TV 55EG910V_2

Η νέα κυρτή τηλεόραση της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου ULTRA Surround, ώστε η ποιότητα της εικόνας να συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας, που περιβάλλει το θεατή από όλες τις κατευθύνσεις. Ο λεπτός σχεδιασμός της OLED 55EG910V συνδυάζει τη λειτουργικότητα και το στυλ, προκειμένου να παρέχει άνεση και κομψότητα σε κάθε περιβάλλον. Επιπλέον, η λεπτή και ελαφριά οθόνη υπερβαίνει τη λεπτότητα των περισσότερων smartphones της αγοράς ενώ διακοσμεί τέλεια όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί.

Η LG 55EG910V είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την εμπειρία Smart TV πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ. Έτσι χάρη σε προηγμένες λειτουργίες, ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολα την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές πραγματοποιείται σχεδόν άμεσα. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το Launcher Bar με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Τέλος, μία μεγάλη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI, CI Slot, αλλά και δυνατότητα για σύνδεση με WiDi και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες, ώστε να συνδέσουν τη τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις επιλογές παρακολούθησης περιεχομένου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons