Νέα, κυρτή ηχομπάρα Music Flow από την LG Electronics

by George Polyzos • On 25-08-2015 • AT 12:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_Curved-Sound-Bar_2

Η LG Electronics ανακοίνωσε την ασύρματη ηχομπάρα Music Flow HS8 που διαθέτει κυρτό σχήμα, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με τις προηγμένες κυρτές τηλεοράσεις της κορεάτικης εταιρείας.

Με τη διάθεσή της στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινά αυτή την εβδομάδα, η HS8 ενσωματώνει ένα σύστημα ηχείων 4.1 καναλιών συνολικής ισχύος 360W, με στόχο να προσφέρει κάτι περισσότερο από την αναβάθμιση της τηλεοπτικής προβολής, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει και την αγαπημένη του μουσική με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Συμβάλλοντας σημαντικά και στο αισθητικό αποτέλεσμα, το κυρτό σχήμα της νέας ηχομπάρας της LG επιτρέπει στο χρήστη να βυθίζεται σε μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία ακρόασης, καθώς η τοποθέτηση των ηχείων και στα δύο άκρα της βοηθούν ακόμα περισσότερο στη διεύρυνση του ηχητικού πεδίου που καλύπτεται. Σχεδιαστικές γραμμές και τεχνολογία συνδυάζονται ιδανικά, προσφέροντας μία από τις καλύτερες λύσεις «surround sound» της αγοράς.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα LG HS8 να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία i-Sound Mode, μια καινοτομία η οποία βελτιώνει την εμπειρία θέασης της τηλεόρασης μέσα από τη δυναμική προσαρμογή των ηχητικών ρυθμίσεων, προκειμένου αυτές να ταιριάζουν με το ηχητικό προφίλ διαφορετικών τύπων περιεχομένου.

Το i-Sound έχει την ικανότητα να ανιχνεύει άμεσα το είδος του προγράμματος που παρακολουθεί ο χρήστης και να ρυθμίζει αυτόματα την έξοδο του ήχου, ώστε να απολαμβάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, χάρη στην μοναδική τεχνολογία ‘i-Sound’ της LG οι τηλεοπτικές εκπομπές, οι ταινίες και τα μουσικά βίντεο ακούγονται ακριβώς όπως θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί τους.

LG_Curved-Sound-Bar_1

Επιπλέον, η κυρτή HS8 έρχεται να προστεθεί στα προϊόντα της LG που υποστηρίζουν την ασύρματη τεχνολογία Music Flow και είναι συμβατά με το Google Cast. Η εν λόγω  λειτουργία δίνει στην HS8 τη δυνατότητα να υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, ώστε οι ακροατές να μπορούν να στέλνουν την αγαπημένη τους μουσική από το smartphone ή την ταμπλέτα τους κατευθείαν στην ηχομπάρα, μέσω του οικιακού δικτύου Wi-Fi. Ο χρήστης απλά επιλέγει τη μουσική που θέλει να ακούσει, πατά το εικονίδιο του Google Cast και τη στέλνει αμέσως στο ηχοσύστημα.

Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, η LG HS8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση μουσικής σε διαφορετικούς χώρους ταυτόχρονα, καθώς μπορεί να συνδέεται με ηχεία LG Music Flow, δημιουργώντας ένα ιδανικό ηχητικό περιβάλλον. Σε περίπτωση που στο ίδιο δωμάτιο υπάρχουν πολλά ηχεία, η λειτουργία Home Cinema αναλαμβάνει να βυθίσει τον θεατή σε μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία θέασης, χωρίς αυτός να χρειάζεται να μετακινηθεί από την αγαπημένη του θέση.

Με την ίδια ευκολία, η λειτουργία Multi-room μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να μετατρέπει ολόκληρο το σπίτι σε ένα μεγάλο ενιαίο ηχοσύστημα. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη μουσική που παίζει σε κάθε δωμάτιο μέσα από το κινητό ή την ταμπλέτα τους, επιλέγοντας ένα κοινό playlist για ολόκληρο το σπίτι ή διαφορετικές μουσικές για κάθε δωμάτιο. Τέλος, ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό της HS8 είναι η συμβατότητα με τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεων οκτώ μεγάλων κατασκευαστών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons