Νέα κυρτή οθόνη από την LG στη CES 2015

by Nikos Kaimakamis • On 31-12-2014 • AT 12:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

LG_UM67_Monitor

H LG θα παρουσιάσει μία κυρτή οθόνη στη CES 2015, η οποία θα έχει διαγώνιο 34 ιντσών και θα απευθύνεται στους gamers που θέλουν μεγάλη εικόνα και ποιότητα στο παιχνίδι τους.

Πρόκειται για ένα Ultra Wide desktop monitor που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες ενός σοβαρού gamer, ενώ θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη στο AMD FreeSync, για άριστη συνεργασία μεταξύ κάρτας γραφικών και οθόνης. Αυτή η οθόνη λειτουργεί στα 21:9, για ακόμα μεγαλύτερη απεικόνιση πληροφοριών. Η γωνία θέασης φτάνει στις 178 μοίρες, ενώ σύμφωνα με το Verge θα παρουσιαστεί και μία flat εκδοχή του μοντέλου UM67.

Σε περίπτωση που κάποιος συνδυάσει δύο κυρτές οθόνες μαζί, θα μπορεί να χρησιμοποιεί με καλύτερο τρόπο την πορεία μίας χρηματιστηριακής μετοχής και άλλων εφαρμογών, επομένως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα αξεσουάρ για τον gamer, αλλά και για περισσότερο επαγγελματικές χρήσεις. Πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η LG δεν υπάρχει ακόμα. Το Consumer Electronics Show του Las Vegas δεν αργεί όμως, επομένως όλες οι σχετικές πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μόλις γίνουν και οι επίσημες παρουσιάσεις στις αρχές του Ιανουαρίου 2015.

Στη CES 2015 περιμένουμε να δούμε αρκετές προτάσεις με κυρτή οθόνη από τους διάφορους μεγάλους κατασκευαστές που θα συμμετέχουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons