Νέα κυρτή τηλεόραση 77 ιντσών από την LG Electronics

by George Polyzos • On 15-12-2014 • AT 2:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG 77 4K OLED TV

Η LG Electronics παρουσίασε τη νέα κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ τεχνολογίας OLED (μοντέλο 77EC980V) με διαγώνιο 77 ιντσών, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το portfolio των προϊόντων της.

Η νέα Curved OLED 4Κ EC980V 77 ιντσών διαθέτει κομψό σχεδιασμό, ενώ η απλή δομή της τεχνολογίας OLED έχει ως αποτέλεσμα η οθόνη να είναι ακόμα πιο λεπτή κι ελαφριά. Με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel), η νέα τηλεόραση της LG έχει ελαφρά κυρτό σχήμα, προσφέροντας τη βέλτιστη οπτική στο πεδίο του ανθρώπινου ματιού, δεδομένου ότι όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια, και απολαυστική θέαση σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.

Χάρη στην τεχνολογία 4 Color Pixel της LG, στα τρία βασικά χρώματα pixel, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, προστίθεται ένα ακόμα υπό-pixel, το λευκό, το οποίο βελτιώνει το εύρος και την ακρίβεια των χρωμάτων, προσφέροντας ακόμα πιο ρεαλιστική απόδοση.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία οργανικών διόδων εκπομπής φωτός πετυχαίνει την καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος. Έτσι εξασφαλίζεται η  μοναδική  ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και πιο φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκοτεινό και έντονο. Η λειτουργία LG CINEMA 3D προσφέρει τρισδιάστατη προβολή χωρίς τρεμόπαιγμα και, επιπρόσθετα, ο ταχύτερος ρυθμός ανανέωσης των εικόνων προσφέρει μεγάλη σαφήνεια κίνησης μέσω ενός ρυθμού ανανέωσης σημαντικά ταχύτερου από το ρυθμό ανανέωσης της τεχνολογίας LED.

Χάρη στην εύχρηστη πλατφόρμα webOS της LG, οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Smart+ TV. Η βραβευμένη πλατφόρμα webOS προσφέρει ένα καθαρό, μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης για μία απολαυστική περιήγηση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της έξυπνης τηλεόρασης. Τέλος, ο εύκολος χειρισμός αφής προσδίδει κομψότητα στην οθόνη, ενώ καθιστά τον έλεγχο της τηλεόρασης ακόμα πιο εύκολο, με τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της να επιτρέπουν να γίνονται οι βασικές λειτουργίες με ένα απαλό άγγιγμα.

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons