Νέα κατηγορία στα Sony World Photography Awards

by George Polyzos • On 28-01-2015 • AT 11:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Xperia-Z-Camera

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας παρουσίασε ένα νέο βραβείο αφιερωμένο στο mobile photography στα Sony World Photography Awards 2015.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις κάμερες των κινητών τηλεφώνων έχει δημιουργήσει αυξημένη προσβασιμότητα για τους φωτογράφους. Οι στιγμές μπορούν πλέον να αποτυπωθούν σε κάθε περίσταση ή χώρο και ο καθένας μπορεί να απαθανατίσει την καθημερινότητα από ένα κινητό τηλέφωνο.

Η κατηγορία mobile phone στα Sony World Photography Awards 2015 αναγνωρίζει αυτή η νέα δημιουργική ελευθερία και πως το mobile photography επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι φωτογράφοι προσεγγίζουν την τέχνη τους.

Φωτογράφοι όλων των ειδικοτήτων έχουν στη διάθεσή τους ένα μήνα από σήμερα για να υποβάλουν την καλύτερη φωτογραφία τους με θέμα: «Παίρνεις από τη ζωή ό,τι της δίνεις. Κινηθείτε πέρα από το προφανές και ανακαλύψτε την έμπνευση παντού γύρω σας. Ανακαλύψτε το αξιοσημείωτο χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο για να δείτε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας στο www.worldphoto.org μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει η προθεσμία.

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεγούν από τους παρακάτω κριτές:

  • Anna Dickson, Director of Photography, Huffington Post, US
  • Chris Hudson, Group Art Editor, National Geographic Traveller, UK
  • Anthony Lepinay, Photographer and Creative Director, France
  • Alvin Soon, Associate Editor, HWM and HardwareZone.com, Singapore
  • Evgeny Tchebotarev, CPO and Co-Founder, 500px, Canada

H λίστα με τους επιλαχόντες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Φωτογραφίας www.worldphoto.org και ο νικητής θα αναδειχθεί από την ψήφο του κοινού, σε ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μεταξύ 10 και 17 Μαρτίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα παραστεί στα Sony World Photography Awards, που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο στις 23 Απρίλιου και θα λάβει προϊόντα της Sony Mobile συμπεριλαμβανομένων και των ναυαρχίδων Xperia smartphone και tablet.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons