Νέα κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB από τη Samsung

by George Polyzos • On 31-12-2015 • AT 12:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung PRO Plus 128GB Micro sd (2)

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη νέα κάρτα μνήμης της, την microSD PRO Plus 128GB, που συνδυάζει τη μέγιστη ταχύτητα απόδοσης με την μεγαλύτερη χωρητικότητα, που είναι διαθέσιμη έως σήμερα.

Έχοντας ως βάση την προηγμένη λύση της Samsung τύπου MLC NAND flash, η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης 128GB θέτει ένα ισχυρό νέο πρότυπο στις λύσεις μνήμης για πολυμέσα, παρέχοντας την υψηλότερη ταχύτητα και την μεγαλύτερη χωρητικότητα, η οποία είναι διαθέσιμη έως σήμερα. Η νέα κάρτα απευθύνεται στην συνεχώς αυξανόμενη βάση καταναλωτών, που χρησιμοποιεί κάμερες δράσης, drones, premium smartphones και DSLRs με δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής 4Κ.

Η κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη σειρά Samsung PRO Plus, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά με χωρητικότητες 32GB και 64GB το Μάιο 2015. Η microSD 128GB διαθέτει την υψηλότερη ποιότητα μνήμης τύπου MLC NAND flash και υπάγεται στην κατηγορία επιπέδου απόδοσης UHS-I Speed Class 3 (U3) και Speed Class 10, προσφέροντας τις πιο υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 95MB/s και 90MB/s, αντίστοιχα.

Η νέα κάρτα μνήμης είναι ιδανική για χρήση σε high-end smartphones και tablets, καθώς πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας, χωρητικότητας, απόδοσης καθώς και τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, που συνδέονται με τα νέα καταναλωτικά προϊόντα ήχου και video και ειδικά όσον αφορά σε κάμερες δράσης και drones. Ο εξοπλισμός της νέας κάρτας μνήμης προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης, αποθήκευσης και μεταφοράς επαγγελματικών φωτογραφιών, καθώς και εγγραφή και αναπαραγωγή 4Κ UHD video.

Samsung 128GB micro SD all Line-up

Μπορεί να εγγράψει έως και 3 ώρες και 50 λεπτά 4K UHD video ή 16 ώρες και 20 λεπτά Full HD video σε κάμερες δράσης χωρίς την ανάγκη για αλλαγή ή αντικατάσταση της κάρτας μνήμης. Επιπλέον η κάρτα μνήμης microSD PRO Plus 128GB μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10.940 φωτογραφίες ή 30.670 MP3 τραγούδια βάσει των εκτιμώμενων ρυθμίσεων και παραμετροποιήσεων.

Η microSD PRO Plus 128GB έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή με οποιαδήποτε συσκευή, η οποία έχει θύρα microSD. Επιπλέον διαθέτει τις πρόσφατα αναβαθμισμένες λειτουργίες Samsung 4-proof, που την καθιστούν αδιάβροχη (IEC 60529, IPX7) ανθεκτική στη θερμοκρασία και σε ακτίνες Χ καθώς και προστατευμένη από μαγνητισμό.

Διαθέτει εγγύηση 10 χρόνων, καθώς επίσης η λειτουργία της είναι εγγυημένη σε θερμοκρασίες από -25°C έως 85°C (-13°F έως 185°F). Τα δεδομένα, που θα είναι αποθηκευμένα στην κάρτα, δεν θα επηρεαστούν από ακτίνες X και θα αντέξει έως και 15.000 gauss (μονάδες μαγνητικής επαγωγής), που ισούνται με έναν υψηλού πεδίου MRI σκάνερ.

Η microSD PRO Plus 128GB της Samsung θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Ευρώπης, της Κορέας, των ΗΠΑ και άλλων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons