Νέα καλοκαιρινή προσφορά Giga Now από την Cosmote

by George Polyzos • On 21-07-2018 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Δεδομένα 15GB για ένα μήνα, στους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς, με 9,90€ και 7GB με 7€ για τους συνδρομητές καρτοκινητής What’s Up, προσφέρει η Cosmote με το πακέτο Giga Now Summer.

Η νέα προσφορά του Giga Now, η έκτη για φέτος, έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση για mobile internet κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως φαίνεται και από την χρήση που καταγράφεται στο δίκτυο της Cosmote, πέρσι το καλοκαίρι, η κίνηση δεδομένων υπερδιπλασιάστηκε, ξεπερνώντας συνολικά τα 6,5 petabytes , με τα social media (Instagram, YouTube, Facebook) να απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης.

H προσφορά του Giga Now, μπορεί να ενεργοποιηθεί στο MyCosmote app ή στο What’s Up app, έως και την Παρασκευή 31/08 και ισχύει για ένα μήνα από την ενεργοποίηση της.

Η Cosmote δημιούργησε τα πακέτα Giga Now απαντώντας στην ανάγκη των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons