Νέα ηχομπάρα από τη Samsung προσφέρει 3D ήχο

by George Polyzos • On 08-01-2016 • AT 10:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung_Audio_CES2016

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το νέο της χαρτοφυλάκιο με προϊόντα ήχου, συμπεριλαμβανομένης της νέας ηχομπάρας με τεχνολογία Dolby Atmos, καθώς και βελτιώσεις στη σειρά ηχείων Wireless Audio 360.

Η νέα Samsung HW-K950 είναι η πρώτη ηχομπάρα της εταιρείας, που θα προσφέρει Dolby Atmos Cinema ήχο και η πρώτη στον κλάδο, που θα περιλαμβάνει δύο ασύρματα πίσω ηχεία συμβατά με την τεχνολογία Dolby Atmos. Το πλήρες πακέτο της HW-K950 προσφέρει ήχο 5.1.4 καναλιών.

Με μόλις 2.1 ίντσες ύψος, ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός της HW-K950 χρησιμοποιεί τρία ηχεία στην μπροστινή όψη και 2 ηχεία στην πάνω όψη, τα οποία παράγουν πλούσιο και βαθύ ήχο, που αρκεί για να γεμίσει ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς να χάνει σε λεπτομέρεια. Ο ήχος ακούγεται ρεαλιστικός και κινηματογραφικός από ένα βέλος, που διαπερνάει το δωμάτιο έως ένα σμήνος πουλιών που πετούν ψηλά. Επιπλέον, η ηχομπάρα συνδέεται ασύρματα με το subwoofer και με πίσω ηχεία, δημιουργώντας μία πρακτική και απρόσκοπτη λύση για κάθε σαλόνι. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ηχεία οροφής για 3D ήχο.

Samsung_Audio_CES2016_(2)

Με βάση τη σειρά ηχείων Wireless Audio, η Samsung παρουσίασε ένα εύρος από νέα χρώματα και σχέδια για τα ηχεία, που έχουν σχεδιαστεί για συμπληρώσουν τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου και για να μεταφέρουν τον ήχο σε ολόκληρο το σπίτι. Με την αποκλειστική τεχνολογία Ring Radiator, ο ήχος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και να εξακολουθεί να γεμίζει το δωμάτιο με ζωντανό, αλλά και ισορροπημένο ήχο.

Επιπλέον, η Samsung διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τους καταναλωτές να ελέγχουν τη μουσική τους απλά και εύκολα με ένα μόνο άγγιγμα στην επιφάνεια των ηχείων. Οι καταναλωτές έχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο με τις νέες εφαρμογές για τα smartwatches Gear S2 και Gear S, καθώς και με την βελτιωμένη εφαρμογή Samsung Multiroom για smartphones και tablets. Επίσης, η σειρά ηχείων Wireless Audio 360 προσφέρει λειτουργίες για το νέο έξυπνο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων ηχητικών ειδοποιήσεων και των ρυθμίσεων του home cinema.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο R5 της σειράς ηχείων Wireless Audio 360 έχει διακριθεί στα Βραβεία Καινοτομίας της CES 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons