Νέα υπηρεσία Virtual Assistant της Austrian Airlines

by George Polyzos • On 29-10-2016 • AT 10:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

myaustrianbot_screenshots_inspiration

Μέσω του Facebook Messenger, ο Εικονικός Βοηθός myAustrian Messenger της Austrian Airlines δίνει όλο το εικοσιτετράωρο απαντήσεις στις ερωτήσεις των επιβατών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Austrian Airlines εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία myAustrian Messenger. Μέσω του Facebook Messenger, ο δωρεάν αυτός «Εικονικός Βοηθός», υποστηρίζει τους επιβάτες ανά πάσα στιγμή της ημέρας απαντώντας σε κάθε ερώτημά τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη νέα υπηρεσία, οι ταξιδιώτες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες για την κατάσταση των πτήσεων, τις αποσκευές ή για άλλες υπηρεσίες, όπως η πρόσβαση στις lounges.

Επίσης, η εφαρμογή myAustrian Messenger υποστηρίζει την αναζήτηση πτήσεων της Austrian Airlines και προσφέρει ταξιδιωτικές ιδέες κατόπιν ερωτήματος του χρήστη. Το νέο σύστημα βασίζεται σε ένα πρόγραμμα τύπου «chatbot».

myaustrianbot_screenshots_lounge

Πρόκειται για έναν υπολογιστή αυτοματοποιημένων ερωτήσεων/απαντήσεων, που συνδέεται με μια βάση δεδομένων και παρέχει απαντήσεις σε τυποποιημένες ερωτήσεις.

«Το πλεονέκτημα που προσφέρει η νέα υπηρεσία στους επιβάτες μας είναι ότι τους δίνεται η δυνατότητα όλο το εικοσιτετράωρο να λαμβάνουν άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά τους», εξηγεί ο Karl Höllriegl, αρμόδιος διευθυντής για τη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων της Austrian Airlines. «Φυσικά, όποιος ταξιδιώτης προτιμά την προσωπική επαφή θα μπορεί να εξυπηρετείται από τους υπαλλήλους της Austrian Airlines».

Παράλληλα, χάρη στη νέα υπηρεσία myAustrian Messenger, οι υπάλληλοι της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε πιο πολύπλοκα αιτήματα των επιβατών.

myaustrianbot_screenshots_start

Σε πρώτη φάση, η επικοινωνία με την υπηρεσία myAustrian Messenger είναι δυνατή μόνο στα αγγλικά. Χάρη στη συνεχή βελτίωση και την τεχνολογία «εκμάθησης» που διαθέτει το chatbot, η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη στα γερμανικά, καθώς και σε άλλες γλώσσες. Στο μέλλον θα προσφέρονται ακόμα περισσότερες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα, ο έλεγχος εισιτηρίων μέσω διαδικτύου (Web Check-in). Η υπηρεσία myAustrian Messenger δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον οργανισμό Ambuzzador και την αυστριακή startup εταιρεία TheVentury.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία myAustrian Messenger είναι διαθέσιμες στο παρακάτω link:
http://www.austrian.com/Info/AustrianServices/chatbot.aspx?sc_lang=en&cc=AT

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons