Νέα υπηρεσία Public Accounts για επιχειρήσεις και εμπορικά σήματα από το Viber

by George Polyzos • On 10-11-2016 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

viber-pa-screen-violets-kitchen

To Viber ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Public Accounts που θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις, εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να αλληλοεπιδρούν σε προσωπικό επίπεδο, εύκολα και αδιάλειπτα.

Μέσω των Public Accounts το Viber θα προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, δημοφιλή εμπορικά σήματα και δημόσια πρόσωπα να επικοινωνούν αμφίδρομα με το κοινό τους μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας που συγκεντρώνει ποικίλα εργαλεία 1-on-1 chat (προσωπικής συνομιλίας) ή δημόσιας αναμετάδοσης.

viber-pa-info-screen

Πώς λειτουργεί

Ως ένα κανάλι επικοινωνίας που ενθαρρύνει την αμφίδρομη επικοινωνία και την προσωπική επαφή, τα Public Accounts μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα τμήματα πωλήσεων, marketing και τεχνικής υποστήριξης των εταιρειών για ανακοινώσεις και κάθε είδους ενημερώσεις.

viber-1on1-chat-between-amy-bot

Με τη δημιουργία ενός Public Account, οι διαχειριστές και συμμετέχοντες αποκτούν τα εργαλεία για μια εύκολη, άμεση και προσωποποιημένη επικοινωνία με το κοινό, δίνοντας έτσι ζωή στο ίδιο το brand. Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων προς τους followers με διάφορους τρόπους, όπως μέσω ενός υπάρχοντος αυτοματοποιημένου συστήματος Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) της εταιρείας, μέσω άμεσων μηνυμάτων (1on1 chats) ή με τη χρήση chatbots (ψηφιακών ρομπότ αυτόματης επικοινωνίας).

viber-1on1-with-pa

Επιπλέον, οι Δημόσιοι Λογαριασμοί (Public Accounts) παρέχουν τα εξής εργαλεία:
• Εργαλεία αναζήτησης για την εύκολη εύρεση επιχειρήσεων
• Άμεση ενσωμάτωση μέσω της Διεπαφής Προγραμματισμού Εφαρμογών (ΑΡΙ) του Viber
• Ευρύτερη επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας Δημόσιων Συνομιλιών (Public Chats)

Η υπηρεσία των Public Accounts (Δημόσιων Λογαριασμών) είναι διαθέσιμη διεθνώς, με πρώτους συνεργάτες τις εταιρείες The Huffington Post, Yandex και The Weather Channel, που θα παρουσιάσουν σύντομα τα κανάλια επικοινωνίας τους.

«Μέχρι τώρα εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Viber για να επικοινωνούν δωρεάν και με ασφάλεια με τους φίλους, την οικογένεια και το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Σήμερα λανσάρουμε ένα νέο κανάλι με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν και με τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Michael Shmilov, Γενικός Διοικητικός Διευθυντής (COO) της Viber.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons