Νέα υπηρεσία My airtickets κάνει τη διαδικασία κράτησης πιο εύκολη από ποτέ

by George Polyzos • On 18-03-2017 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η airtickets, συνεχίζοντας να επενδύει στην τεχνολογία λανσάρει τη νέα υπηρεσία My airtickets και προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό.

Με την υπηρεσία My airtickets ο ταξιδιώτης μπορεί να συνδεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό εύκολα με το email του ή με τον λογαριασμό του στα Social Media (Facebook, Twitter, Google+) και να κάνει την κράτησή του σε ελάχιστον χρόνο.

Μέσα από το My airtickets, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα στοιχεία των επιβατών, ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες τακτικών επιβατών, ώστε να μην χάνει χρόνο εισάγοντας τα ζητούμενα στοιχεία κάθε φορά που θέλει να ταξιδέψει. Ακόμη, μπορεί να αποθηκεύσει την διεύθυνσή του και την επιθυμητή διεύθυνση τιμολόγησης, αλλά και να επεξεργαστεί τα στοιχεία του από το κινητό του, το tablet ή τον υπολογιστή του.

Με τη σύνδεση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο χρήστης μπορεί αυτόματα να επιλέξει την προσθήκη όλων των κρατήσεων που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Επίσης μέσω του My airtickets μπορεί να λαμβάνει σημαντικές ειδοποιήσεις για την πτήση του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons