Νέα υπηρεσία Cosmote TV Εξοχικό

by George Polyzos • On 10-04-2018 • AT 2:00 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα κανάλια και τις διαδραστικές υπηρεσίες της Cosmote TV και στο εξοχικό τους έχουν πλέον οι οικιακοί συνδρομητές μέσω Δορυφόρου με τη νέα υπηρεσία «Cosmote TV Εξοχικό».

Συγκεκριμένα, με μία συνδρομή μπορούν να παρακολουθούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας τους, στην κύρια κατοικία τους ή στην εξοχική, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους (αποκωδικοποιητή και τηλεχειριστήριο).

Οι συνδρομητές λαμβάνουν με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Cosmote TV Εξοχικό, έναν επιπλέον αποκωδικοποιητή που εγκαθιστούν[1] στο εξοχικό τους. Η υπηρεσία λειτουργεί εναλλάξ με τη βασική COSMOTE TV υπηρεσία. Η εναλλαγή μεταξύ των αποκωδικοποιητών γίνεται μέσω SMS ή μέσω της ενότητας My Cosmote στο cosmote.gr. Αναλυτικές πληροφορίες για την ακριβή διαδικασία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του εξοπλισμού στο cosmotetv.gr.

Η υπηρεσία «Cosmote TV Εξοχικό» διατίθεται με 3,00 ευρώ/μήνα, με 12μηνη δέσμευση. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία στο cosmotetv.gr

Η Cosmote  TV προσφέρει περισσότερα από 90 ψηφιακά κανάλια σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος, από τα οποία τα 14 κανάλια είναι δικής της παραγωγής. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες (Cosmote Replay TV, Cosmote TV Plus, Cosmote Cinema On Demand), για την παρακολούθηση περιεχομένου, που είναι προσβάσιμες στο σύνολο της συνδρομητικής της βάσης, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

[1] Απαιτείται η εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας και στη δεύτερη κατοικία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειλικρινά ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί υπάρχει χρέωση σε αυτή την υπηρεσία? Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός
    την παρέχει δωρεάν, χρόνια τώρα!

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons