Νέα υπηρεσία Business e-Secure για φορητές συσκευές από την Cosmote

by George Polyzos • On 18-12-2016 • AT 11:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Technology in the hands

Μεγαλύτερη ασφάλεια, έλεγχο και προστασία για mobile συσκευές, όπως tablets και smartphones (Android ή iOS), που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, παρέχει η Cosmote με την υπηρεσία Cosmote Βusiness e-Secure.

Σε συνεργασία με την F-Secure, η Cosmote, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα, να προστατέψουν τις συσκευές τους από κινδύνους ασφάλειας, με εύκολα διαχειρίσιμο και οικονομικό τρόπο.

Με το Cosmote Βusiness e-Secure οι επιχειρήσεις μπορούν να προφυλάξουν τις mobile συσκευές τους από ιούς (Anti-virus App Security), από κακόβουλα websites και λογισμικό (Anti-malware & Web Security), αλλά και να κάνουν επιλεκτική κρυπτογράφηση όλης της κίνησης δεδομένων (Anti-tracking & VPN). Για τον καλύτερο έλεγχο των συσκευών τους, μπορούν να τις κλειδώσουν, να εντοπίσουν ή να διαγράψουν δεδομένα χαμένων συσκευών, αλλά και να έχουν μια αναλυτική εικόνα για την κατάσταση όλων των συσκευών της εταιρείας.

Παράλληλα, το Cosmote Βusiness e-Secure προστατεύει και τους υπολογιστές της επιχείρησης από ιούς και ανεπιθύμητα e-mail (spam), ελέγχει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του υπολογιστή (Firewall), φιλτράρει και μπλοκάρει ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (Βrowsing protection).

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συγκαταλέγεται και η κεντρική διαχείριση που έχει η επιχείρηση, καθώς μέσα από το portal Cosmote Business e-Secure, παρέχεται: ενιαία διαχείριση mobile συσκευών και υπολογιστών/servers, παρακολούθηση στατιστικών και alerts, παρακολούθηση των αδειών χρήσης, καθώς και σχεδιασμός Πολιτικής Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Cosmote.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons