Νέα υβριδικά 2-σε-1 laptops από την HP

by George Polyzos • On 09-09-2014 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

hp-pavilion-x2-blue-press-image

Η Hewlett Packard ανακοίνωσε τις νέες της προτάσεις στον τομέα των φορητών υπολογιστών. Πρόκειται για δύο μοντέλα της σειράς Envyκαι ένα της σειράς Pavilionενώ ανακοινώθηκαν και τα νέα HP Chromebooks.

Πιο αναλυτικά, στις ανακοινώσεις της εταιρείας περιλαμβάνονται δύο νέα Envy X2 και ένα Pavilion X2, που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Windowsκαι αποτελούν υβριδικά συστήματα αφού χάρη στις αποσπώμενες οθόνες μπορούν να λειτουργήσουν και σαν ταμπλέτες. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν και δύο νέα μέλη της σειράς Chromebook που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Chrome της Google.

Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Envy διαθέτουν αποσπώμενα πληκτρολόγια, τα οποία σύμφωνα με την κατασκευάστρια διαθέτουν ειδική επικάλυψη η οποία παρέχει προστασία στην οθόνη όταν είναι «διπλωμένο». Επιπλέον, τα πληκτρολόγια μπορούν να συνδεθούν με την ταμπλέτα και μέσω Bluetooth αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα την ευελιξία στη χρήση τους.

hp-envy-x2-mocha-rear

Το πρώτο Envy X2 διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών με σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 256GB, ενώ το δεύτερο μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 15,5 ιντσών και υβριδικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB. Και τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Core M πέμπτης γενιάς και σύστημα ήχου Beats Audio.

Η σειρά Pavilion, που αποτελείται από τα οικονομικά προσιτά μοντέλα της εταιρείας, εμπλουτίζεται με το επίσης υβριδικό Pavilion x2. Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη 10 ιντσών και επεξεργαστή Intel Atom. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Windows 8.1, ενώ η μπαταρία του θα έχει αυτονομία που θα ξεπερνά τις 11 ώρες.

Σε ότι αφορά τα νέα Chromebooks της εταιρείας, το πρώτο θα διαθέτει οθόνη HD 11,6 ιντσών και θα διατίθεται σε τρεις εναλλακτικές χρωματικές επιλογές. Το δεύτερο μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 14 ιντσών και επεξεργαστή NVIDIA Tegra K1. Και σε αυτή την περίπτωση η οθόνη θα υποστηρίζει ανάλυση Full HD.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons