Νέα γενιά συμβολαίων W από την Wind

by George Polyzos • On 04-06-2016 • AT 8:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

kx_WIND_data

Η Wind ανακοίνωσε τη νέα γενιά συμβολαίων W προσφέροντας για πρώτη φορά σε ένα πρόγραμμα, το W plus, έως και 3 φορές περισσότερο Mobile Internet.

Το W plus είναι το μοναδικό συμβόλαιο επικοινωνίας στην ελληνική αγορά που απελευθερώνει τη mobile Internet χρήση, αφού προσφέρει 5GB Mobile Internet, 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1500 SMS και δωρεάν Roaming εντός ΕΕ.

Η καινοτομία των νέων προγραμμάτων W plus είναι, ότι προσφέρουν επιπλέον 2πλάσια GB δωρεάν μέχρι και 3 φορές το χρόνο, αλλά και πρόσθετες παροχές για όλους όπως το αυτόματο πακέτο επέκτασης 100MB με 2 ευρώ σε όλα τα νέα προγράμματα W και W plus.

Με ένα επενδυτικό πρόγραμμα που έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 5ετία, η Wind έχει εκσυγχρονίσει το σύνολο των υποδομών της εξασφαλίζοντας υψηλές ταχύτητες 4G και χωρητικότητα ώστε να υπάρχει εξαιρετική εμπειρία όχι μόνο στην κάλυψη, αλλά και στη χρήση του mobile Internet.

Αναλυτικά όλα τα νέα προγράμματα W και W plus καθώς και τα μοναδικά προνόμια τους στο site της Wind http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/nea-sumvolaia-w/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons