Νέα γενιά προϊόντων PowerLine από την D-Link

by George Polyzos • On 27-09-2015 • AT 10:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

zwave-dlink

Ένα εύκολο στην εγκατάσταση σετ προϊόντων, παρουσίασε η D-Link, για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet, ακόμα και σε απομακρυσμένα σημεία.

Απαντώντας σε καθημερινές δυσκολίες συνδεσιμότητας, όπως απώλεια Internet σε σημεία όπως η σοφίτα, το υπόγειο ή το γκαράζ, διακεκομμένες βίντεο-κλήσεις, αργή φόρτωση σελίδων ή απώλεια σύνδεσης, η D-Link παρουσίασε έναν εύκολο και προσιτό τρόπο αντιμετώπισης τους, τα νέα PowerLine Starter Kits.

DHP-508AV_A1_Image-L(Back1)

Πρόκειται για ένα σετ συσκευών που μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε μια σύνδεση δικτύου και επεκτείνουν τις δυνατότητες συνδεσιμότητας σε δευτερόλεπτα καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Τα PowerLine Kit της D-Link, και οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που διαθέτουν, είναι η ιδανική λύση  για εφαρμογές που έχουν ανάγκη ένα υψηλό εύρος ζώνης, όπως τα online games, το HD βίντεο streaming ή τα αρχεία πολυμέσων.

DHP-509AV_A1_Image L(Front_EU)

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν απαιτούν επιπλέον καλώδια ή κάποια παραμετροποίηση, ενώ υποστηρίζουν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD) και διαθέτουν διακριτικό σχεδιασμό, ώστε να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στη διακόσμηση μίας οικίας.

DHP-P509AV_A1_Image L(Front_EU)

Η D-Link λανσάρει αρχικά τέσσερα νέα PowerLine kit για τη διευκόλυνση της δημιουργίας ενός οικιακού δικτύου υψηλών ταχυτήτων, χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση. Πρόκειται για τα: PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit, PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit, PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit και PowerLine AV 500 HD Passthrough Mini Starter Kit. Συμβατά με το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο, HomePlug AV2, τα PowerLine AV2 1000 kit προσφέρουν ταχύτητες έως και 1000Mbps.

Ωστόσο τα PowerLine παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας: μπορούν να ρυθμιστούν άμεσα με ένα κλειδί ασφαλείας, για προστασία από μη εξουσιοδοτημένους εισβολείς. Επίσης διαθέτουν λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος.

DHP-P601AV_A1_Image L(Side_EU)

Επιπλέον, δύο από τα νέα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένες πρίζες ρεύματος (AV2 1000 και AV 500) για σύνδεση άλλων ηλεκτρικών συσκευών σε αυτές. Όλες οι συσκευές PowerLine είναι συμβατές με τα πρωτόκολλα IEEE 802.3, IEEE 1901, IEEE 802.3u και HomePlug AV2/AV και προσφέρουν κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit AES.

Τα PowerLine Starter Kit της D-Link είναι διαθέσιμα ήδη σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης, με τις τιμές να διαμορφώνονται, ανάλογα με το μοντέλο, από 49,90 ευρώ έως 69,90 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons