Νέα γενιά λύσεων ασφαλείας για επιχειρήσεις από την ESET

by George Polyzos • On 26-02-2015 • AT 9:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

eset

Η ESET ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση μίας νέας, ολοκληρωτικά επανασχεδιασμένης σειράς λύσεων IT ασφαλείας ειδικά για επιχειρήσεις.

Μετά από μήνες διεξοδικών ερευνών των εταιρικών χρηστών παγκοσμίως, η ESET ανέλυσε τα ευρήματα και τα χρησιμοποίησε για την ανάπτυξη αυτών των νέων προϊόντων ασφάλειας. Ακολουθώντας διαδικασίες εντατικού σχεδιασμού, κατασκευής, ανάπτυξης και δοκιμών, η ESET είναι σε θέση να διαθέτει πλέον την ολοκαίνουρια σειρά λύσεων για επιχειρήσεις σε οργανισμούς κάθε μεγέθους σε όλο τον κόσμο.

Οι λύσεις IT ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις προσφέρουν μέγιστη προληπτική προστασία με χαμηλή επιβάρυνση των εταιρικών ΙΤ υποδομών, ενώ παράλληλα διαθέτουν πλούσια χαρακτηριστικά, όπως τις λειτουργίες Botnet Protection, Exploit Blocker, Anti-Phishing και Anti-Theft.

ESET_infographics_B2B

«Το να σχεδιάζουμε προϊόντα ασφαλείας, που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους, δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς, αφού είναι κάτι που κάνουμε εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια» δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET. «Ωστόσο, καθώς η ψηφιακή επανάσταση έχει αλλάξει ριζικά το επιχειρησιακό τοπίο, θέλαμε να γυρίσουμε στα αρχικά στάδια και να κατανοήσουμε πραγματικά τι χρειάζονται οι πελάτες μας προκειμένου να μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον. Το μυστικό είναι η εξισορρόπηση της ευχρηστίας με τις επιδόσεις και την ευελιξία. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους – πιστεύω ότι έχουμε σίγουρα κερδίσει το πρώτο βραβείο».

Στον πυρήνα των προϊόντων IT ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις βρίσκεται το νέο εργαλείο ESET Remote Administrator. Αυτή η κονσόλα απομακρυσμένης διαχείρισης, που μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε πλατφόρμα Windows όσο και σε πλατφόρμα Linux, έχει επανασχεδιαστεί για να αυξήσει την ευχρηστία, να βελτιώσει την ασφάλεια και να μειώσει το συνολικό κόστος υλοποίησης και διαχείρισης. Περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών για την ελαχιστοποίηση των διακοπών, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία ενεργειών βάσει δυναμικής ομαδοποίησης τερματικών.

Το νέο περιβάλλον εργασίας των λύσεων ασφάλειας της ESET για επιχειρήσεις απλοποιεί τις λειτουργίες παρακολούθησης, ρύθμισης και ελέγχου των εργασιών του δικτύου, διασφαλίζοντας την έγκαιρη ενημέρωση τη επιχείρησης και την προστασία της από ανεπιθύμητες και κακόβουλες ενέργειες.

«Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να εξελίσσουν τη διασυνδεσιμότητά τους, μετατρέπονται σε ελκυστικότερο στόχο κακόβουλων επιθέσεων και προηγμένων, επίμονων απειλών» σημειώνει ο  Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Οι κατασκευαστές λογισμικού ασφάλειας θα πρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους καλύτερες λύσεις που δεν επιβαρύνουν τους πόρους μίας επιχείρησης κατά την αντιμετώπιση των απειλών. Για αυτό το λόγο προσφέρουμε στην αγορά απαράμιλλη αξία με τα να μας προϊόντα και υπηρεσίες. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στη δημιουργία μίας πραγματικά εξαιρετικής σειράς λύσεων ασφάλειας για επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας τους αξεπέραστη ασφάλεια, που είναι απίστευτα αποτελεσματική και λειτουργική σε ότι αφορά την εγκατάσταση, τις ρυθμίσεις και τη λειτουργία».

[Δ.Τ. ESET]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons