Νέα φορητά ασύρματα ηχεία από τη Sony

by George Polyzos • On 24-03-2015 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

SRS-X55_W_White_Hero2

Η Sony ανακοίνωσε τρία νέα φορητά ασύρματα ηχεία, τα SRS-X11, SRS-X33 και SRS-X55, που συνδυάζουν την ποιότητα ήχου με τις τεχνολογίες Bluetooth και NFC.

Τόσο τα ηχεία SRS-X33, όσο και τα SRS-X55, διαθέτουν την νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony, η οποία επιτρέπει στις μεταδόσεις με Bluetooth να μεταφέρουν μέχρι 3 φορές περισσότερα δεδομένα από την υπάρχουσα ασύρματη τεχνολογία, προσφέροντάς σας υψηλότερη ποιότητα στον ασύρματο ήχο, ώστε να βελτιωθεί η ασύρματη εμπειρία ακρόασης για ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας.

Ο ενισχυτής S-Master, η τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) και η τεχνολογία ClearAudio+ της Sony, όλα μαζί, βοηθούν τα ηχεία SRS-X33 και SRS-X55 να φτάσουν σε μια ποιότητα ήχου που θα ζωντανέψει τις αγαπημένες σας μουσικές, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν τα μπάσα και την καθαρότητα, και αποκαθιστούν την ποιότητα ήχου για να αποδώσουν πλούσιους και ραφιναρισμένους ήχους.

SRS-X11

Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό ηχείο-κύβος με διαστάσεις 61 x 61 x 61 χιλιοστά το οποίο ωστόσο διαθέτει ικανοποιητική ισχύ 10W με δυο παθητικούς ακτινοβολητές, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πλούσια και βαθιά μπάσα. Ενσωματώνει τη λειτουργία Speaker Add για να συνδέσετε δυο μονάδες ηχείων SRS-X11 και είτε να δημιουργήσετε διπλή ισχύ ήχου με τη Λειτουργία Double, είτε να χωρίσετε το σήμα του ήχου, ώστε να απολαμβάνετε πραγματικό στερεοφωνικό ήχο, με τη Λειτουργία Stereo.

SRS-X11_B_Black_cw_strap

Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί περίπου 12 ώρες. Τα ηχεία SRS-X11 θα διατίθενται στην αγορά από τον Απρίλιο του 2015 σε 5 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό και κόκκινο) και θα συνοδεύονται από έναν ιμάντα σιλικόνης για εύκολη μεταφορά.

SRS-X33

Τα ηχεία SRS-X33 με διαστάσεις 185 x 60 x 59 χιλιοστά είναι 20% μικρότερα από τον προκάτοχό τους, τα ηχεία SRS-X3, ωστόσο διατηρούν την ποιότητα ήχου τους. Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει αυτονομία διάρκειας 12 ωρών.

SRS-X33_W_White_hand2

Με συνολική ισχύ 20W του συστήματος ηχείων 2 καναλιών και διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές, που προσφέρουν βαθύτερη αναπαραγωγή μπάσων, μπορείτε να ανεβάσετε την ένταση, χωρίς αλλοίωση. Τα ηχεία SRS-X33 θα διατίθενται στην αγορά από τον Μάιο του 2015 σε μαύρο, λευκό, κόκκινο

SRS-X55

Τα ηχεία SRS-X55, αν και compact, προσφέρουν ένα νέο επίπεδο ποιότητας ήχου με ένα εκπληκτικά κομψό σχεδιασμό. Με σύστημα 2.1 καναλιών και διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές καταφέρνουν να αποδώσουν δυνατή ισχύ εξόδου 30W.

SRS-X55_R_Red_Situation_02

Η εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία του SRS-X55 διαρκεί για 10 ώρες. Τα ηχεία SRS-X55 θα διατίθενται στην αγορά από τον Μάιο του 2015 σε μαύρο, λευκό και κόκκινο.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons