Νέα εργαλεία συνεργασίας από το Dropbox

by Nikos Kaimakamis • On 22-09-2015 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Dropbox2

To Dropbox βελτιώνει τις υπηρεσίες του με την παρουσίαση του Dropbox Teams που είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που κάνει πιο άνετη τη δουλειά μέσω της Cloud υπηρεσίας. 

Το Dropbox Teams θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο τόσο στους χρήστες Basic όσο και σε όσους επιλέγουν το Dropbox Pro από την επόμενη εβδομάδα και έπειτα. Με τη νέα υπηρεσία, μία ομάδα θα μπορεί να δημιουργήσει έναν κοινό φάκελο, ενώ όλοι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα αρχεία του φακέλου.

Όλοι θα έχουν την ίδια πρόσβαση στα αρχεία, ακόμα και αν προστεθούν αργότερα στην ομάδα. Επιπρόσθετα, θα μπορεί κανείς να προσθέσει τόσο τους επαγγελματικούς λογαριασμούς όσο και τους προσωπικούς λογαριασμούς στο Dropbox για να τους εναλλάσσει, όπως το επιθυμεί.

Το Dropbox θέλει να απευθυνθεί σε όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία για τη δουλειά τους, αλλά δεν έχουν κάποιον λογαριασμό Pro. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Dropbox, υπάρχουν 400 εκατομμύρια χρήστες της cloud υπηρεσίας, με το 60% των χρηστών αυτών να χρησιμοποιούν το Dropbox κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς.

Με το Dropbox Teams, οι εργασίες διαμοιρασμού και μεταφοράς αρχείων γίνονται ακόμα πιο άνετες και εύκολες για όλους τους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons