Νέα επαγγελματική οθόνη LG 49MS75A Mirror Display

by George Polyzos • On 03-02-2015 • AT 11:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

LG 49MS75A Mirror Display_ fashion store I

Η LG Electronics παρουσίασε τη νέα επαγγελματική οθόνη MS75A Mirror Display 49 ιντσών, μία καινοτομική λύση digital signage για ολοκληρωμένη προβολή περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης.

Η νέα προηγμένη επαγγελματική οθόνη της LG διαθέτει πρωτοποριακό πάνελ – καθρέφτη, ενώ επιτρέπει την εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογών προκειμένου να μετατραπεί σε ένα interactive monitor, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Η οθόνη 49MS75A ενσωματώνει προηγμένο πάνελ 49 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920 Χ 1080), τεχνολογίας IPS και ενσωματωμένο καθρέφτη. Επιπλέον, με την εγκατάσταση κατάλληλων εφαρμογών, η οθόνη μπορεί να μετατραπεί σε διαδραστική, έχοντας δυνατότητα να ενεργοποιήσει λειτουργίες για αισθητήρες αφής, κίνησης, υπολογισμό απόστασης όσων στέκονται μπροστά του κ.α. Η ευελιξία που προσφέρει είναι απεριόριστη, ενώ η πρωτότυπη λειτουργία της και η εναλλαγή της από καθρέφτη σε οθόνη είναι εντυπωσιακή.

LG 49MS75A Mirror Display_hotel

Η αρχική εγκατάσταση της 49MS75A γίνεται εύκολα και απλά, ενώ διαθέτει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με δίκτυα Wi-Fi (Dongle), αλλά και με οποιοδήποτε προσιτό OPS media player της αγοράς για μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους και χρόνου. Το μενού της οθόνης (OSD) υποστηρίζει 19 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική,  ενώ οι προηγμένες δυνατότητες self-diagnosis εγγυώνται μακροχρόνια λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Τέλος, η νέα οθόνη της LG ενσωματώνει την προηγμένη και εύχρηστη πλατφόρμα webOS for Signage, που εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και επιτρέπει ταυτόχρονα την άμεση και απλή αναζήτησή του, ενώ μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως μεταξύ άλλων HDMI, DVI-D, DisplayPort και OPS, προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής υλικού από εξωτερικές συσκευές εύκολα και γρήγορα.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons