Νέα έξυπνα χαρακτηριστικά για το Android από την Google

by Nikos Kaimakamis • On 08-03-2017 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Google αναμένεται να προικίσει το Android με νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα ανακοινώσει στο επερχόμενο I/O. 

H επόμενη έκδοση του Android εκτιμάται ότι θα έχει μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη χρήση των mobile συσκευών. Ένα από αυτά, σύμφωνα με το GSM Arena θα είναι το “Copy Less”, το οποίο θα προβλέπει αυτό που θέλετε να γράψετε μετά από τη φράση it’s at, όταν θέλετε να πληκτρολογήσετε μία διεύθυνση, έτσι ώστε να μην είναι ανάγκη να μεταφέρετε πολλές λεπτομέρειες μεταξύ εφαρμογών. Τα κείμενα θα μπορούν με τη χρήση ενεργών συνδέσμων να ανοίγουν τις κατάλληλες εφαρμογές, έτσι ώστε να μπορεί να ανοίγει απευθείας το Google Maps, μέσα από ένα κείμενο που περιλαμβάνει διευθύνσεις.

Ένα άλλο στοιχείο που ενδέχεται να χαρακτηρίζει την αλληλεπίδραση του χρήστη με μία Android O συσκευή, όπως αναμένεται να λέγεται το νέο λειτουργικό, είναι ότι θα μπορεί κανείς να σχηματίζει με το χέρι του στην οθόνη το αρχικό γράμμα μίας εφαρμογής και αυτόματα να εκκινεί εκείνη, όπως είναι για παράδειγμα το άνοιγμα του ημερολογίου (Calendar) με το σχηματισμό του C στην οθόνη αναμονής.

Το Συνέδριο Google I/O, με τη συμμετοχή developers από όλο τον κόσμο θα ξεκινήσει στις 17 Μαΐου 2017 και τότε θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από την επερχόμενη έκδοση του Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons