Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια από τη Samsung στο INNOVATHENS

by George Polyzos • On 17-04-2015 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

InnovAthens_ powered by Samsung

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε νέα σεμινάρια σε συνεργασία με το British Council και την εταιρεία People for Business (PfB), που θα πραγματοποιηθούν στο INNOVATHENS, του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • Τη Δευτέρα 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το workshop με θέμα «Interpersonal Skills», που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills» σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους.
  • Την Τετάρτη 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Job Search Strategy Planning” σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, People for Business. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τεχνικές δομημένης στρατηγικής αναζήτησης στην αγορά εργασίας και προσέγγισης εργοδοτών επιλογής. Μαθαίνουν πώς να διαβάζουν πίσω από τις «γραμμές», να εντοπίζουν  θέσεις που δεν ανακοινώνονται σε ευρεία κλίμακα και να μεγιστοποιούν την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης.

Σημειώνεται επιπλέον ότι έχουν ήδη συμπληρωθεί οι εγγραφές για τα σεμινάρια με θέμα «Educators Skills», που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και στις 28 Απριλίου. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το British Council και απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς. Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα (16.00 – 18.00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το British Council προϋποθέτουν από τους συμμετέχοντες γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

[Δ.Τ. Samsung]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons