Νέα έκδοση της σειράς ακουστικών TONE ULTRA της LG

by George Polyzos • On 01-09-2015 • AT 9:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-TONE-ULTRA-HBS-810-2

Η LG Electronics παρουσίασε την τελευταία έκδοση των ακουστικών LG TONE ULTRA (μοντέλο HBS-810), προσθέτοντας ένα ακόμη προϊόν στη μεσαία κατηγορία των stereo ακουστικών Bluetooth.

Η παρουσίαση των LG HBS-810 έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της LG ότι οι πωλήσεις των ακουστικών της σειράς LG TONE Bluetooth έφτασαν τα δέκα εκατομμύρια παγκοσμίως από τον Οκτώβριο του 2010, οπότε και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά η συγκεκριμένη σειρά.

Βελτιώνοντας το προηγούμενο μοντέλο TONE ULTRA HBS-800, η LG σχεδίασε τα νέα LG HBS-810 με στόχο να προσφέρει μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Στην τελευταία τους αυτή έκδοση, τα ακουστικά TONE ULTRA αξιοποιούν τη συνεργασία της LG με την JBL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ήχου στον κόσμο, ώστε να προσφέρουν στον καταναλωτή ήχο υψηλής ποιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Quad-Layer Speaker Technology των ακουστικών TONE ULTRA βοηθά στην καλύτερη αναπαραγωγή χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων, ενώ παράλληλα η βέλτιστη λειτουργία του μηχανισμού ισοστάθμισης αναβαθμίζει συνολικά την ποιότητα του ήχου. Οι ειδικές απολήξεις από μαλακή σιλικόνη εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή στον ακουστικό πόρο, προσφέροντας μέγιστη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων και πιστότερη αναπαραγωγή της μουσικής, με ελάχιστες εξωτερικές παρεμβολές.

LG-TONE-ULTRA-HBS-810-1

Τα νέα LG TONE ULTRA διαθέτουν επίσης μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες τις οποίες μέχρι σήμερα συναντούσαμε μόνο σε high-end ακουστικά. Χάρη στoν πρωτοποριακό μηχανισμό διαχείρισης καλωδίου της LG, τα ακουστικά μπορούν να ‘μαζεύουν’ εντελώς, ώστε να παραμένουν πάντα κομψά, χωρίς μπερδεμένα καλώδια, ενώ το ειδικό πλήκτρο τύπου ‘jog’ επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της έντασης, αλλά και της μουσικής με επιλογές όπως ‘fast-forward’ και ‘rewind’.

Η εμπορική διάθεση των HBS-810 TONE ULTRA θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες βασικές αγορές της Ασίας και της Ευρώπης.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα των νέων ακουστικών θα δίνονται λίγο πριν την κυκλοφορία τους στην εκάστοτε αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons