Νέα έκδοση της εφαρμογής ParkAround

by George Polyzos • On 11-10-2015 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Close up of a man using mobile smart phone

Η νέα έκδοση του ParkAround καινοτομεί στο χώρο του parking και είναι διαθέσιμη για download, τόσο για συσκευές iPhone όσο και για συσκευές με λειτουργικό Android.

Το ParkAround είναι υπηρεσία για κινητό, tablet ή PC που βοηθάει στην εύρεση parking εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Με το ParkAround βρίσκεις οικονομικό parking όπου και αν βρίσκεσαι, καθώς συνεργάζεται με 120+ χώρους στάθμευσης στην Αθήνα, στο Αεροδρόμιο (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) & στο Λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας πάντα αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις.

Πλέον, η νέα έκδοση της εφαρμογής θα υποστηρίζει την πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ενώ παράλληλα ξεκινάει ένα Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Με τη χρήση της κάρτας οι οδηγοί θα χρεώνονται κατά την αποχώρηση από το parking το ακριβές αντίτιμο με βάση τη διάρκεια στάθμευσης, απευθείας με το κινητό τους, χωρίς μετρητά.

Όπως αναφέρει και ο συνιδρυτής του ParkAround, Γιάννης Κατσιώτης: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μέλλον των πληρωμών στην Ελλάδα είναι στο κινητό τηλέφωνο. Αυτό είναι κάτι το οποίο μας είχαν ζητήσει πολλοί χρήστες του ParkAround και δεν τους απογοητεύσαμε. Οι χρήστες μας όχι μόνο θα κερδίζουν πολύτιμο χρόνο αλλά και θα έχουν μια ηλεκτρονική απεικόνιση των συναλλαγών τους – κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες μας και τους διοργανωτές events».

Το ParkAround επίσης λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Πρόγραμμα Επιβράβευσης πελατών στο χώρο του parking. Το πρόγραμμα «Παρκάρεις & Κερδίζεις» θα ανταμείβει τους οδηγούς που επιλέγουν να παρκάρουν μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του ParkAround θα συγκεντρώνουν πόντους οι οποίοι θα μετατρέπονται αυτόματα σε χρήματα για να ξοδέψουν σε parking.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons