Νέα έκδοση περιβάλλοντος εργασίας LG UX 5.0

by George Polyzos • On 29-03-2016 • AT 3:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-UX-5-01

Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του νέου LG G5, η LG Electronics θα παρουσιάσει επίσης μια νέα έκδοση του περιβάλλοντος εργασίας (user interface), το LG UX 5.0.

Σχεδιασμένο για μία εμπειρία χρήσης καινοτόμα και με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, το LG UX 5.0 θα προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη ευκολία όχι μόνο για τους χρήστες LG G5 αλλά και τους κατόχους των επερχόμενων μοντέλων smartphone.

Βασισμένο στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow, το LG UX 5.0 μεταφέρει τη φιλοσοφία της LG για το μέλλον των κινητών τηλεφώνων. Με επίκεντρο την εμπειρία χρήσης, το LG UX 5.0 είναι διασκεδαστικό, ενισχυμένο και υποστηρίζει την εύκολη σύνδεση για την καλύτερη διαχείριση των LG Friends προσφέροντας μια πιο άνετη και δυνατή εμπειρία με την προσθήκη νέων λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν το G5 στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

LG-UX-5-02

Το αποκορύφωμα του UX 5.0 είναι το LG Friends Manager, μία πολύπλευρη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν εύκολα και να ελέγχουν τις μονάδες και τα αξεσουάρ- γνωστά ως LG Friends. Το LG Friends Manager ανιχνεύει τα κοντινά αξεσουάρ για εύκολη συνδεσιμότητα με το LG G5 καθώς και για την άμεση λήψη και εγκατάσταση όλων των απαιτούμενων εφαρμογών από το Google Play Store. Χωρίς προβλήματα και χωρίς αναζήτηση με το LG Friends Manager, η διαδικασία σύνδεσης του LG G5 με τους ‘Φίλους’ του δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη.

LG-UX-5-03

Το LG Friends παράγει μια διαφορετική οθόνη για κάθε LG friend. Όταν συνδέεται με το CAM 360, η οθόνη του G5 θα εμφανίσει την προεπισκόπηση φωτογραφιών και τις διαθέσιμες λειτουργίες λήψης. Το Friends Camera Album στο Gallery επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομήσουν και να διαχειριστούν τις φωτογραφίες που τράβηξαν με το LG Friends όπως το 360 CAM και το Rolling Bot.

LG-UX-5-04

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του νέου Mobile User Interface LG UX 5.0 είναι η ενισχυμένη υποστήριξη στην εξαιρετικά ισχυρή κάμερα του LG G5. Η εικόνα αλλά και η λήψη βίντεο δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική με λειτουργίες όπως: Zoom In & Out, Auto Shot, Multi View, 360 Wallpaper, Pop-out Picture και Film Effect.

LG-UX-5-05

Τέλος, η LG αναβάθμισε το περιβάλλον λειτουργίας και συμπεριέλαβε αρκετά νέα έξυπνα χαρακτηριστικά στο LG UX 5.0 έτσι ώστε να ενισχύσει τη χρηστικότητα και την ευκολία, όπως: New Home, LG Health, Always-on, Smart Doctor, World Clock, File Manager, Quick Help και LG Backup.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons