Νέα έκδοση του Samsung Galaxy Note 4

by Nikos Kaimakamis • On 29-12-2014 • AT 5:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

note4_new

Μία νέα έκδοση του Samsung Galaxy Note 4 παρουσιάστηκε σήμερα με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις αρχές Ιανουαρίου στην Κορέα. 

Το νέο μοντέλο του Samsung Galaxy Note 4 είναι εξοπλισμένο με τον οχταπύρηνο επεξεργαστή που μοιάζει σε χαρακτηριστικά με τον Samsung Exynos 5433. Έχει τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 και άλλους τέσσερις Cortex-A57 με διαμόρφωση big.LITTLE. Πέρα από τις υπολογιστικές δυνατότητες του νέου επεξεργαστή, το πιο σημαντικό στοιχείο βελτίωσης του μοντέλου αυτού είναι ότι μπορεί να προσφέρει τις δυνατότητες του modem του Qualcomm Snapdragon 810, το οποίο και μπορεί να υποστηρίζει ταχύτητες LTE που φτάνουν μέχρι και τα 450 Mbps.

Στα δίκτυα LTE κατηγορίας 6 που χρησιμοποιούνται σήμερα υποστηρίζει ταχύτητες downloading που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 300 Mbps, επομένως, η εν λόγω συσκευή δίνει άλλο νόημα στην έννοια του Internet Phone. Όλα τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ίδια με εκείνα που έχουμε συνηθίσει από το κλασικό Samsung Galaxy Note 4 και έτσι δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η εν λόγω συσκευή προοριζόταν για κυκλοφορία στην αγορά της Νότιας Κορέας, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά δεν είχε διευκρινιστεί εάν θα το δούμε και σε άλλες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons