Νέα έκδοση preview για τα Windows 10 Mobile

by Nikos Kaimakamis • On 15-04-2016 • AT 2:24 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Lumia_950_02

H Microsoft παρουσίασε μία έκδοση preview για τα Windows 10 Mobile, η οποία έχει βελτιώσεις στο Action Center και σε άλλους τομείς. 

Μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την preview έκδοση των Windows 10 Mobile είναι το βελτιωμένο Κέντρο Ενεργειών, η Cortana, τα αναβαθμισμένα emojis, o Edge, η οθόνη κλειδώματος και το ελαφρώς αλλαγμένο μενού των Ρυθμίσεων. Η preview έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε εκείνες τις συσκευές που είχαν προεγκατεστημένα τα Windows 10 Mobile και σε ορισμένα μοντέλα που έχουν αναβαθμιστεί από τα Windows Phone 8.1.

Στο Windows 10 Mobile preview έχουν προστεθεί νέες ειδοποιήσεις, ενώ προσφέρονται περισσότερες επιλογές διαχείρισης των Quick Actions. O χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει από κάθε εφαρμογή, ενώ η Cortana μπορεί να δεχτεί και φωτογραφικές υπενθυμίσεις. Σημαντικά βελτιωμένο εμφανίζεται και το μενού των ρυθμίσεων με περισσότερα εικονίδια.

Ο Edge από την μεριά του έχει αποκτήσει βελτιωμένες λειτουργίες αντιγραφής και επικόλλησης κειμένου, ενώ τα smartphones που υποστηρίζουν τη λειτουργία Continuum μπορούν να δεχτούν USB – Ethernet adapters. Μαζί με τα νέα στοιχεία που έχουν προστεθεί, η preview έκδοση του ανανεωμένου mobile λειτουργικού της Microsoft φέρει διορθώσεις σε διάφορα bugs που έχουν εντοπιστεί. Τέλος, στην αρχική οθόνη κλειδώματος το back button έχει αντικατασταθεί από ένα εικονίδιο κάμερας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κάμερα δεν δουλεύει…..

  2. Πολλα προβλήματα στην συσκευή Micrisoft 640 LTE μετα την αναβαθμιση της σε windows10.Προβλήματα με την καμερα και την μπαταρια τις συσκευης που βγαζει με το ζορι 24 ωρες. Παραλληλα από 30/06/2016 σταματάνε πολλες εφαρμογες όπως χαρτες χωρις συνδεση,here drive,here maps.Μαγειρικη ταξίδια. Δειχνουν ότι εχουν εγκαταλειψει εντελως τις συσκευες ασχετα εάν ο κοσμος τους στηριζει. Ελπιζω η αναβαθμιση να εχει βελτιωσει αρκετα από τα κακως κειμενα των windows10.

Top

Show Buttons
Hide Buttons