Νέα εφαρμογή smartphone για το Connect Station CS100 της Canon

by George Polyzos • On 17-03-2016 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Canon Connect Station CS100

Η Canon ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μια ειδική συνοδευτική εφαρμογή για το Connect Station CS100, η οποία θα είναι διαθέσιμη για smartphone με iOS και Android από τα τέλη Μαρτίου.

Η εφαρμογή smartphone για το Connect Station CS100 θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν εικόνες σε/από smartphone και tablet, να εξετάζουν και να επιλέγουν τις εικόνες που θέλουν να προβάλλουν στην οθόνη της τηλεόρασης, καθώς και να μετονομάζουν άλμπουμ και να προσθέτουν σχόλια¹.

Συμπληρωματικά, η Canon ανακοίνωσε επίσης μια αυτόματη ενημέρωση firmware για το Connect Station CS100, διαθέσιμη από τα τέλη Μαΐου, η οποία θα παρέχει βελτιωμένο επίπεδο ελέγχου και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη εικόνων των χρηστών.

Το Connect Station CS100 είναι συσκευή αποθήκευσης εικόνων, η οποία βοηθάει τον χρήστη να διατηρεί τις φωτογραφίες και τις ταινίες του συγκεντρωμένες σε μία θέση. Λειτουργεί ως κέντρο αποθήκευσης εικόνων και βίντεο και επιτρέπει την εισαγωγή αρχείων μέσω NFC και της νέας εφαρμογής για φορητές συσκευές, καθώς και μέσω USB και καρτών SD και CF.

Αφού ολοκληρωθεί η αποθήκευση, ο χρήστης μπορεί να ξαναζεί τις ξεχωριστές στιγμές που έχει καταγράψει προβάλλοντάς τες σε μια τηλεόραση ή ασύρματα σε smartphone, tablet ή υπολογιστή, καθώς και να μοιράζεται εικόνες online με φίλους και μέλη της οικογένειας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons