Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα Cosmote Business IT Solutions

by George Polyzos • On 22-04-2016 • AT 9:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

COSMOTE_Business_One_Home2

Το Tourismart, προστίθεται στις λύσεις Cosmote Business IT Solutions, και αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαμονή τους και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το Tourismart, που προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία SimpleApps, επιτρέπει τη χρήση υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου μέσω Smartphone, κατά τη διαμονή σε αυτό. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καλέσει room service, να κάνει κράτηση στο εστιατόριο ή σε άλλες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να ενημερωθεί για διαθέσιμες προσφορές, να στείλει αιτήματα, να έχει πρόσβαση σε τοπικό τουριστικό οδηγό κ.ά.

Με το Tourismart το προσωπικό του ξενοδοχείου, μέσω Tablet, αποκτά πρόσβαση σε:

• Real-time επικοινωνία με τους επισκέπτες του, για να μπορούν να διαχειρίζονται τα αιτήματά τους πιο αποτελεσματικά.
• Σύστημα διαχείρισης αιτημάτων, όπου οι ξενοδόχοι μπορούν να λαμβάνουν στο Tablet τους τα αιτήματα, τις παραγγελίες και τις κρατήσεις των επισκεπτών και να επικοινωνούν μαζί τους.
• Προφίλ επισκεπτών, με πολύτιμες πληροφορίες για τις επιθυμίες των πελατών τους και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.
• Reputation Management, καθώς μέσω της εφαρμογής ο ξενοδόχος ενημερώνεται για τις εντυπώσεις των επισκεπτών και λαμβάνει κριτικές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Έτσι το ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τον δείκτη ικανοποίησης των πελατών του.
• Αποστολή ειδοποιήσεων, για να μπορούν οι ξενοδόχοι να προγραμματίσουν και να στείλουν μηνύματα στα Smartphones των επισκεπτών αναφορικά με εκπτώσεις, νέα και δραστηριότητες του ξενοδοχείου.

COSMOTE-Business-IT-Solutions-Tourismart

Η εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές, δίνει επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής με εικόνες, χρώματα και άλλες επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ του εκάστοτε ξενοδοχείου.

Έτσι, με το Tourismart τα ξενοδοχεία προσφέρουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής, αυξάνοντας το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών και παράλληλα τα έσοδά τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons