Νέα εφαρμογή Cosmote Books Reader από το Cosmotebooks.gr

by George Polyzos • On 30-03-2016 • AT 9:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

COSMOTE Business One Home

Καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης επιφυλάσσει στους φίλους του βιβλίου και της τεχνολογίας το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή Cosmote Books Reader.

Το νέο Cosmote Books Reader App έχει πιο φιλικό περιβάλλον για το χρήστη με εύκολη αναζήτηση, γρήγορο downloading σε συσκευές Android και iOS (smartphones και tablets) και ευκολία στην ανάγνωση. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής βιβλιοθήκης η οποία είναι προσβάσιμη οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή με τη λειτουργία συγχρονισμού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Play Store.

Με περισσότερα από 1.000.000 ξενόγλωσσα, αλλά και πάνω από 7.000 ελληνικά e-books το Cosmotebooks.gr είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα και για τους φίλους του ηλεκτρονικού βιβλίου. Οι αναγνώστες των e-books αυξάνονται συνεχώς, καθώς τα e-books κοστίζουν φθηνότερα, δεν έχουν έξοδα αποστολής, δεν πιάνουν αποθηκευτικό χώρο, και είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή οποτεδήποτε. Επιπλέον εξυπηρετούν και άτομα με δυσκολίες στην όραση αφού μπορεί να γίνει μεγέθυνση της γραμματοσειράς κατά την ανάγνωση.

Cosmotebooks_ebooks

Στο Cosmotebooks.gr οι αγορές των e-books γίνονται από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal). Ειδικά για τους πελάτες Cosmote, υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης της αγοράς e-book απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τους.

[Δ.Τ. Cosmote]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons