Νέα δωρεάν υπηρεσία «Ταξί με ένα κουμπί» από το Taxibeat

by George Polyzos • On 13-07-2016 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Taxibeat-girl-with-phone

Το Taxibeat, η δωρεάν εφαρμογή για εύρεση ταξί, ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία «Ταξί με ένα κουμπί», η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους εκδηλώσεων και διασκέδασης.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και είναι δωρεάν τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες τους. Ο επιβάτης καλύπτει μόνο το κόστος της διαδρομής του, χωρίς καμία χρέωση για την κλήση, ενώ η επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα έξοδο και ταυτόχρονα κερδίζει χρόνο.

Πώς λειτουργεί; Το προσωπικό της εκάστοτε επιχείρησης έχει στη διάθεσή του μια ειδική συσκευή σε μέγεθος παλάμης, μέσα από την από οποία καλεί ανά πάσα στιγμή τον πλησιέστερο Taxibeat οδηγό, χωρίς την ύπαρξη smartphone ή app.

taxibeat_button1

Η συσκευή, κάνει το κάλεσμα του ταξί πιο εύκολο και γρήγορο, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους. Με το πάτημα ενός κουμπιού ένα ταξί φτάνει στο χώρο σε λίγα λεπτά, παρέχοντας τη δυνατότητα εκτίμησης χρόνου άφιξης, όπως και τα στοιχεία του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και το προσωπικό έχει περισσότερο χρόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

taxibeat_button2

H υπηρεσία ξεκίνησε την λειτουργία της πριν λίγες εβδομάδες και ήδη συμμετέχουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις στην Αττική.

Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τη νέα δωρεάν υπηρεσία, μπορούν να αφήσουν τα στοιχεία τους εδώ: http://bit.ly/taxibeat-button ή να στείλουν το αίτημά τους στο venues@taxibeat.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons