Νέα δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 16-12-2015 • AT 2:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

samsung-apple

H Samsung ασκεί έφεση στην δικαστική απόφαση που δικαιώνει την Apple για την διαμάχη για την παραβίαση ευρεσιτεχνιών. 

Η Samsung φιλοδοξεί να πείσει το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί η προηγούμενη δικαστική απόφαση που επιβάλλει στην κορεάτικη εταιρεία να πληρώσει το ποσό των 548 εκατομμυρίων δολαρίων στην Apple για ζημιές που προκύπτουν από την παραβίαση ευρεσιτεχνιών της Apple.

Η Samsung ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να επανεξετάσει τις δικαστικές αποφάσεις που μιλούν για τις σχεδιαστικές επιλογές της Samsung οι οποίες θεωρούνται ότι έχουν παραβιάσει συγκεκριμένες πατέντες της Apple σε σχέση με το σχεδιασμό του iPhone. Ένα από τα επιχειρήματα της Samsung είναι ότι το ποσό που καλείται να πληρώσει στην Apple σε αποζημιώσεις είναι πολύ μεγάλο. Η Samsung θεωρεί ότι η σχετική νομοθεσία θα πρέπει να ανανεωθεί, καθώς δεν μπορεί να καλύψει την μοντέρνα εποχή των smartphones.

Όπως τονίζει το Sammobile, δεν είναι απαραίτητο ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα ασχοληθεί με την εν λόγω υπόθεση, παρόλο που η Samsung απευθύνεται σε αυτό. Η τελευταία φορά που το όργανο αυτό της αμερικανικής δικαιοσύνης ασχολήθηκε με διαμάχες για σχεδιασμό προϊόντων ήταν περισσότερα από 100 χρόνια πριν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons