Νέα διαρροή χρωμάτων για το Note 9 – Πιθανό να κοστίζει πάνω από 1000€

by George Polyzos • On 25-07-2018 • AT 1:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου Galaxy Note 9 της Samsung τόσο πληθαίνουν οι διαρροές σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν το επερχόμενο phablet.

Η πρώτη διαρροή αφορά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Android Headlines και σχετίζεται με τις χρωματικές εκδόσεις της συσκευής. Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε εμφανίζονται τρεις χρωματικές εκδόσεις: μπλε, μαύρο και καφέ. Τα επίσημα ονόματα που φέρεται να έχει δώσει στις συγκεκριμένες εκδόσεις η Samsung είναι Midnight Black, Coral Blue και Teddy Brown. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι απουσιάζει η έκδοση Lilac Purple, η οποία σύμφωνα με προγενέστερη διαρροή φαίνεται πως επίσης θα κάνει την εμφάνισή της.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι η εικόνα εμφανίζει την κάθε έκδοση της συσκευής να συνοδεύεται και από διαφορετικό αξεσουάρ της Samsung. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το Galaxy Note 9 θα συνοδεύεται από ένα από τα παρακάτω αξεσουάρ: ένα Samsung DeX Dock, ένα Samsung Gear S3 Frontier ή ένα σετ ακουστικών Gear Icon X (2018).

Επιπλέον, η μπλε έκδοση που εμφανίζεται στην ανάρτηση του Android Headlines επιβεβαιώνει την κίτρινη S Pen που φαινόταν στην ηλεκτρονική πρόσκληση για το Samsung Unpacked event. Φήμες θέλουν την S Pen του Note 9 να διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth και αυξημένες λειτουργίες και δυνατότητες χρήσης.

Η δεύτερη διαρροή που σχετίζεται με το Note 9 προέρχεται από τον λογαριασμό @RolandQuandt στο Twitter ο οποίος υποστηρίζει ότι η συσκευή θα κοστίζει στην Ευρώπη πάνω από 1000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι θα υπάρχει (για πρώτη φορά) έκδοση του Note 9 με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που θα είναι της τάξης των 512GB. Η βασική έκδοση της συσκευής επίσης θα είναι αναβαθμισμένη από τα 64GB στα 128GB και θα κοστίζει περί τα 1.050 ευρώ. Η έκδοση με τα 512GB αναμένεται θα κοστίζει, σύμφωνα με τη διαρροή, περί τα 1.250 ευρώ. Η έκδοση των 128GB θα είναι διαθέσιμη σε χρώματα μαύρο, μπλε και μοβ ενώ η έκδοση των 512GB θα κυκλοφορήσει σε μπλε και μαύρο, πάντα για τις αγορές της Ευρώπης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons