Νέα διαρροή renders μας δίνει μια σαφή εικόνα του Samsung Galaxy Note 8

by George Polyzos • On 25-07-2017 • AT 11:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Galaxy Note 8 της Samsung είναι προ των πυλών ωστόσο ελάχιστα πράγματα, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο χαρακτηριστικών, παραμένουν άγνωστα.

Τελευταία «αποκάλυψη» η ανάρτηση της ιστοσελίδας BGR με τα renders της νέας συσκευής. Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται για τις επίσημες εικόνες που θα χρησιμοποιήσει το τμήμα μάρκετινγκ της Samsung για την προώθηση της συσκευής, αλλά mockups που έχουν δημιουργηθεί από κατασκευαστή θηκών για τη συσκευή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για σχέδια της εταιρείας κατασκευής θηκών Ghostek.

Όπως αναφέρει το BGR τα renders έχουν δημιουργηθεί με βάση τις αυθεντικές λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει από τα εργοστάσια κατασκευής του Galaxy Note 8 και αποτελούν μία αρκετά έγκυρη εκτίμηση για το ποια θα είναι η εμφάνιση του επόμενου phablet της Samsung.

Το Galaxy Note 8 αναμένεται να διαθέτει οθόνη Super AMOLED διαγωνίου 6,3 ιντσών και αναλογίας 18.5:9, η μνήμη RAM θα φτάνει στα 6GB, στη θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο Exynos 8895 ή ο Qualcomm Snapdragon 835, ανάλογα με την περιοχή διάθεσης, θα διαθέτει dual camera με αισθητήρες ανάλυσης 12 Megapixel, μπαταρία χωρητικότητας 3.300 mAh και αναβαθμισμένο S Pen stylus.

Όπως φαίνεται και από τα renders που διέρρευσαν, το Note 8 αναμένεται να προσφέρει σχέση οθόνης/ σώματος μεγαλύτερη από το 83% των Galaxy S8 και Galaxy S8+. Επιπλέον, φαίνεται ότι η Samsung θα συνεχίσει την «επένδυση» στα ελαχιστοποιημένα bezels.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons