Νέα διαρροή εικόνας φανερώνει την unibody κατασκευή του LG G6

by Nikos Kaimakamis • On 30-01-2017 • AT 1:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To LG G6 αποκαλύπτει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προτού να κάνει την επίσημη εμφάνιση του. 

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο μοντέλο, καθώς το LG G6 εκτιμάται ότι δεν θα έχει αποσπώμενη μπαταρία, αλλά μόνιμα ενσωματωμένη μονάδα χωρητικότητας 2800 mAh. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5,7 ιντσών, με ανάλυση QHD+, ενώ στη θέση του επεξεργαστή εκτιμάται ότι θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 835. Υπάρχουν, βέβαια, αρκετές πληροφορίες που θέλουν το LG G6 να έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 και όχι τον 835.

Το LG G6 αναμένεται να είναι αδιάβροχο, με τον Google Assistant να βρίσκεται τελικά στη θέση του ψηφιακού βοηθού που θα μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές από τον κάτοχό του. Το πλαίσιο του LG G6 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και το design του αναμένεται να είναι ξεχωριστό, αλλά η LG θα εγκαταλείψει τον αρθρωτό σχεδιασμό του προηγούμενου μοντέλου. Ένα άλλο στοιχείο που έχει διαρρεύσει κάνει λόγο για λόγο 18:9 στην οθόνη του, μία αναλογία που δεν συναντά κανείς σήμερα. Οι φήμες για την μη αποσπώμενη μπαταρία έχουν προκύψει από μία εικόνα του πλαϊνού μέρους της συσκευής.

Η ημερομηνία παρουσίασης του LG G6 λέγεται ότι θα είναι η 26η Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της παρουσίας της κορεάτικης εταιρείας στο Mobile World Congress 2017, στη Βαρκελώνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons