Νέα διαρροή αποκαλύπτει λεπτομέρειες των Pixel 2 και Pixel 2 XL

by George Polyzos • On 29-09-2017 • AT 1:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Google πρόκειται να παρουσιάσει τα νέα της Pixel 2 και Pixel 2 XL την ερχόμενη εβδομάδα με μια νέα διαρροή να υποστηρίζει ότι από τις δύο συσκευές θα απουσιάζει η υποδοχή ενσύρματων ακουστικών.

Την διαρροή έκανε η ιστοσελίδα Android Authority και αν επαληθευτεί θα σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσει ασύρματα ακουστικά είτε ενσύρματα με τη συνοδεία ειδικού dongle στην μοναδική υποδοχή.

Το Android Authority επικαλείται πηγή στο εσωτερικό της Google αλλά και εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας στο οποίο γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Από την πλευρά του το πιο έγκυρο CNET δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την πληροφορία αλλά ούτε και μπόρεσε να πάρει κάποια απάντηση από την κατασκευάστρια.

Άλλες διαρροές θέλουν τη σειρά Pixel 2 να εφοδιάζεται με dual-stereo speakers ώστε να αντισταθμιστεί με τον τρόπο αυτό η απουσία του headphone jack. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα το μεγαλύτερο Pixel 2 XL αναμένεται να έχει σχέση οθόνης/κυρίου σώματος στο 80-85% και αναβαθμισμένες κάμερες εμπρός και πίσω, αλλά όχι dual camera.

Ο επεξεργαστής πιθανότατα θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 835 με τις εκδόσεις του αποθηκευτικού χώρου να είναι στα 64GB και στα 128GB. Οι συσκευές αναμένεται επίσης να διαθέτουν πιστοποίηση IP67 για ανθεκτικότητα σε σκόνη και υγρό στοιχείο, λειτουργία Active Edge στα άκρα δανεισμένη από το HTC U11 και υποδοχή για E-SIM που θα επιτρέπει την εναλλαγή ανάμεσα σε διαφορετικά δίκτυα χωρίς να απαιτείται η αλλαγή καρτών SIM.

Τέλος, τα Pixel 2 και Pixel 2 XL αναμένεται να έχουν διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρίες (3.520mAh για το Pixel 2 XL έναντι 2.700mAh του Pixel 2) και διαφορετικής ανάλυσης οθόνες (QHD/2K για το Pixel 2 XL και FHD/ 1080p για το Pixel 2).

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons