Νέα διαρροή για το iPhone 8 αποκαλύπτει την τιμή του

by Nikos Kaimakamis • On 05-09-2017 • AT 2:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Δεν θα ήταν ρεαλιστικό να αναμένει κανείς να είναι φθηνό το iPhone 8, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για τιμές που ξεπερνούν και εκείνες ενός MacBook…

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ημερομηνία αποκάλυψης του iPhone 8 και οι τελευταίες φήμες που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο κάνουν λόγο για δύο εκδόσεις του iPhone 8, η μία με εσωτερική μνήμη 128 GB και τιμή 1253 δολαρίων στις ΗΠΑ και η άλλη με εσωτερική μνήμη 256 GB και ενδεικτική τιμή τα 1376 δολάρια, ποσά που μόνο ως λογικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς ξεπερνούν κατά πολύ ακόμα και εκείνα που πρέπει να διαθέσει κανείς για να αποκτήσει ένα ισχυρό laptop. Στις σχετικές διαρροές, το iPhone 8 εμφανίζεται με το όνομα iPhone X Edition.

Στην ίδια διαρροή εμφανίζονται και τα iPhone 7S και 7S Plus, τα οποία αναμένεται να διατεθούν σε εκδόσεις με εσωτερική μνήμη 32, 128 και 256 GB. Οι τιμές εδώ εμφανίζονται να είναι χαμηλότερες, αφού για το iPhone 7S θα ξεκινούν από τα 825 δολάρια περίπου και θα φτάνουν έως και τα 1200 δολάρια, ενώ για το iPhone 7S Plus οι ενδεικτικές τιμές θα ξεκινούν από τα 975 δολάρια και αναμένεται να φτάσουν έως και τα 1200 δολάρια στις ΗΠΑ.

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα εάν θα επαληθευτούν οι φήμες αυτές, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το iPhone 8/X θα είναι πολύ ακριβό, αφού θα λανσαριστεί ως ένα premium μοντέλο της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons