Νέα διαδραστική οθόνη Philips 242B9T με SmoothTouch

by George Polyzos • On 14-06-2019 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της 24 ιντσών LCD οθόνης Philips 242B9T με τεχνολογία SmoothTouch.  

Η Philips 242B9T Touch  διαθέτει διαδραστική οθόνη SmoothTouch σχεδιασμένη να παρέχει φυσική, διαισθητική αλληλεπίδραση σε οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης. Η τεχνολογία χωρητικότητας προβολής 10 σημείων αφής επιτρέπει την πληκτρολόγηση με 10 δάχτυλα, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες δε θα αισθανθούν την έλλειψη του πληκτρολογίου, ενώ ένα στυλό αφής προσφέρει επιπλέον πλεονέκτημα όταν απαιτείται μεγαλύτερη ακρίβεια.  

Από εφαρμογές που βασίζονται στην αφή έως τα επαγγελματικά projects συνεργασίας μέχρι και το διαδραστικό παιχνίδι, η οθόνη συνδυάζει αβίαστα τη διασκέδαση και την παραγωγικότητα. Η Philips 242B9T είναι εξοπλισμένη με αντιθαμβωτική επίστρωση οθόνης, ευέλικτη αρθρωτή βάση SmartStand σχήματος Ζ και προηγμένη προστασία IP54 από τη σκόνη και το νερό, καθιστώντας την αρκετά ανθεκτική για κάθε χρήση διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι οι χρήστες απολαμβάνουν πάντα την πιο άνετη θέαση. 

Με τη βελτιωμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080, η οθόνη Philips 242B9T παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, τα χρώματα και τη φωτεινότητα που αναμένουν οι σημερινοί χρήστες. Για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας κάθε εμπειρίας θέασης, η τεχνολογία SmartContrast προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για να αποδώσει πλούσια σκούρα και φωτεινά ανοιχτά, εγγυώμενη κορυφαίες εικόνες και βίντεο. Επιπλέον, η Philips 242B9T είναι εξοπλισμένη με μία σειρά χαρακτηριστικών, όπως τεχνολογία Flicker-Free, λειτουργία LowBlue Mode, λειτουργία EasyRead Mode, κ.α. 

Κάθε χαρακτηριστικό της Philips 242B9T σχεδιάστηκε για να παρέχει μία σταθερά ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Και όταν πρόκειται για τη συνδεσιμότητα, η οθόνη αυτή προσφέρει μέγιστη άνεση χάρη σε μία ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών που διευκολύνουν περαιτέρω την εργασία των χρηστών και τις δραστηριότητες αναψυχής. Αυτά περιλαμβάνουν HDMI 1.4, DVI-D, VGA, και DisplayPort 1.2, καθώς επίσης και δύο θύρες USB 3.1 γρήγορης φόρτισης. Η οθόνη αφής Philips 242B9T είναι διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 299 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons