Νέα Dell Precision Workstations ισχυρότερα, ελαφρύτερα και λεπτότερα

by George Polyzos • On 29-02-2016 • AT 11:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Man seated, working at a desk in a surfboard shop using a Dell Precision Mini Tower Workstation (Model 3620, Farallon MT) with P2415Q monitors, MKS14 monitor stand, KM714 keyboard and 3D Connexion mouse, with other man in background, carrying a surfboard.

Η Dell ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας σειράς των Dell Precision mobile workstations, όπως και σημαντικές αναβαθμίσεις στην εισαγωγική σειρά συστημάτων Dell Precision σε μορφή tower.

Η οικογένεια των νέων συστημάτων διακρίνεται από το άλμα στην απόδοση, χάρη στις επιλογές επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, καθώς και Intel Xeon για φορητά workstations, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την υποστήριξη επεξεργαστών Intel Xeon E3-1200. Στον τομέα των γραφικών χρησιμοποιούνται τα πλέον πρόσφατα υποσυστήματα γραφικών από την AMD και την NVIDIA, τα οποία ενισχύουν σημαντικά την υπολογιστική ισχύ και προσφέρουν μέγιστη απόδοση στα γραφικά.

Οι οθόνες τεχνολογίας αιχμής περιλαμβάνουν τα πρώτα μοντέλα PremierColor 4k Ultra HD, που αποδίδουν κατ’ ελάχιστον το 100% του χρωματικού φάσματος Adobe RGB. Υπάρχουν επίσης επιλογές για οθόνες Full HD και UHD της σειράς InfinityEdge, που διαθέτει οπτικό πλαίσιο πρακτικά χωρίς περιθώρια, αποδίδοντας μια περιοχή απεικόνισης στις 15,6 ίντσες, αλλά σε ένα εντυπωσιακά μικρό σασί για laptop.

Two Dell Precision 5510 Touch (codename Berlinetta Precision) mobile workstations, one open 100 degrees, facing left, the other open 45 degrees facing back right.

Η νέα αυτή γενιά εγκαινιάζει νέα στοιχεία βιομηχανικού design, με χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου, παρέχοντας έτσι πιο λεπτά, χαμηλότερου βάρους αλλά και πιο ανθεκτικά συστήματα. Η νέα σχεδίαση της μπαταρίας, σε συνδυασμό με καινοτομίες στη σχεδίαση του συστήματος απαγωγής θερμότητας, εξισορροπούν ιδανικά την υπολογιστική ισχύ με το ευφυές design.

Η νέα σειρά των Dell Precision workstations, προσφέρει επίσης τη βέλτιστη εμπειρία για τους επαγγελματίες, καθώς παρέχει πιστοποιήσεις για διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχεται, μειώνει στο ελάχιστο δυνατό τις καθυστερήσεις στην εργασία.

Τα νέα συστήματα διαθέτουν πιστοποίηση ISV και παρέχονται με το Dell Precision Optimizer, εργαλείο το οποίο περιλαμβάνει το SCCM, το οποίο μεγιστοποιεί την απόδοση για χρήση με διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές από την Adobe, την Autodesk και άλλους κατασκευαστές εφαρμογών. Τα νέα φορητά workstations υποστηρίζουν την τελευταία τεχνολογία USB, αλλά και το Thunderbolt 3.

Dell Precision Small Form Factor (Model 3420) workstation in black.

Παράλληλα, υπάρχουν επιλογές για αποθηκευτικά μέσα τύπου M.2 PCIe NVMe, τα οποία παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, ειδικά όταν μεταφέρονται πολύ μεγάλα αρχεία. Η επιλογή για υποστήριξη ProSupport Plus for PCs and Tablets, είναι η μοναδική λύση για support στην αγορά, η οποία συνδυάζει πρόσβαση κατά προτεραιότητα, σε υποστήριξη από ειδικούς τεχνικούς, επιδιόρθωση από ατυχήματα, καθώς και προγνωστική και προληπτική παρακολούθηση, για αποφυγή και επίλυση προβλημάτων, έτσι ώστε οι πελάτες να δαπανούν λιγότερο χρόνο με τεχνικά ζητήματα και να εστιάζουν περισσότερο στη δημιουργική τους εργασία, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες των Dell Precision workstations.

Τα νέα Dell Precision workstations είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα με ενδεικτικές τιμές λιανικής που ξεκινούν από τα 1169 ευρώ για το μοντέλο tower Precision 3420 και από 1419 ευρώ για το φορητό Precision 3510. Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ ενώ τα συστήματα Dell Precision καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day. Επίσης, διαθέσιμες είναι οι οθόνες Dell UltraSharp 25 PremierColor και Dell UltraSharp 27 PremierColour.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons