Νέα κλάση στο World of Warcraft

by Nikos Kaimakamis • On 13-08-2015 • AT 9:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

World-of-Warcraft-Legion

Η Blizzard αποκάλυψε ότι το World of Warcraft αποκτά μετά από αρκετό καιρό μία νέα κλάση, την Demon Hunter class, η οποία είχε ανακοινωθεί με το Legion expansion.

Οι φίλοι της σειράς θα αναγνωρίσουν ότι στο Warcraft 3 είχε κάνει την εμφάνισή του ο Demon Hunter, μαζί με τον Death Knight, ενώ μερικά από τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει ο Demon Hunter στο World of Warcraft είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Ο ήρωας αυτός έχει διπλό άλμα, έχει ενισχυμένη όραση για να βλέπει τους εχθρούς του, ενώ σε ομάδες μπορεί να αποκτήσει χαρακτηριστικά Tank/ melee.

To World of Warcraft Legions χρησιμοποιεί έναν καινούριο χάρτη στο παιχνίδι, ο οποίος ονομάζεται Black Isles, με τους heroes να έρχονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της Burning Legion, ενώ μια σειρά από νέα όπλα θα είναι διαθέσιμα στους gamers. Η ανακοίνωση των νέων για το World of Warcraft είναι καλοδεχούμενη, αλλά όλα δείχνουν ότι το Multiplayer παιχνίδι βρίσκεται προς τη δύση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους έξι μήνες, η συνδρομητική του βάση σημείωσε πτώση κατά 44%, παρόλο που ο τίτλος αποτελεί ακόμα ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο Role Playing Gaming. Η πτώση αυτή πάντως είναι αναμενόμενη μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons