Νέα κάμερα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας από την D-Link

by George Polyzos • On 22-10-2016 • AT 10:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

dlink-dcs-936l_front

Η D-Link διευρύνει τη σειρά mydlink με μια νέα κάμερα, την HD Wi-Fi Camera (DCS-936L), η οποία προσφέρει υψηλή ευκρίνεια στην παρακολούθηση και καταγραφή video, ενώ ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό της.

Με τον ενσωματωμένο Wi-Fi Signal Locator, χάρη στον οποίο υπάρχει ένδειξη για την ισχύ του οικιακού ασύρματου δικτύου, γίνεται πανεύκολα η επιλογή του καλύτερου δυνατού σημείου τοποθέτησής της στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η πιο προσιτή HD κάμερα της D-Link, παρέχει συνεχή και αδιάλειπτη εικόνα του χώρου ή του γραφείου στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης. Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της με την κινούμενη κεφαλή, μπορεί να τοποθετηθεί με άνεση στο ράφι κάποιου επίπλου, στον τοίχο ή ακόμα και στο ταβάνι, διατηρώντας το σωστό προσανατολισμό θέασης.

Ως μέρος της σειράς mydlink, η HD Wi-Fi κάμερα προσφέρει την αίσθηση της διαρκούς ασφάλειας όλο το 24ωρο, και ταυτόχρονα μπορεί να εγκατασταθεί και να διαχειριστεί εύκολα. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν:

dlink-dcs-936l_side-left

• Σύνδεση με Wi-Fi – ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ή το γραφείο του μέσα στην εμβέλεια του ήδη υπάρχοντος Wi-Fi, και ο ενσωματωμένος αισθητήρας σήματος LED Wi-Fi θα τον ενημερώσει άμεσα σε πραγματικό χρόνο για την ισχύ του σήματος Wi-Fi.
• Πεντακάθαρη Εικόνα και Ήχος, Νύχτα και Ημέρα – με ανάλυση 720p HD προσφέρει λεπτομερή εικόνα του χώρου, ενώ η νυχτερινή λήψη παρέχει ορατότητα έως και 5 μέτρα.
• Ευρυγώνιοι Φακοί – για μεγαλύτερη εικόνα του χώρου χωρίς την προσθήκη περισσότερων καμερών.
• Πρωτοποριακός Σχεδιασμός – ο κομψός σχεδιασμός της κάμερας προσφέρει πρωτοφανή ευελιξία για εύκολη τοποθέτηση, χωρίς να επηρεαστεί ο προσανατολισμός.
• Ανίχνευση Κίνησης και Ήχου με Ειδοποιήσεις και Καταγραφή – για να μην χάνεται ούτε μια στιγμή. Ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο smartphone ή στο e-mail του όταν ανιχνευτεί κίνηση ή ήχος, ή απλά, με την εισαγωγή μιας κάρτας microSD, να καταγράφει το video του συμβάντος.
• Εύκολη Εγκατάσταση και χωρίς Συνδρομή – ο χρήστης μπορεί να την εγκαταστήσει εύκολα και άμεσα εγκατάσταση από ένα smartphone με την δωρεάν εφαρμογή mydlink Lite και να αποκτήσει πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο χωρίς επιβαρύνσεις συνδρομής.
• Ασφαλής Πρόσβαση – το διπλό επίπεδο ασφαλείας μέσω του πρωτοκόλλου Wi-Fi Protected Access και η τεχνολογία ισχυρής κρυπτογράφησης, διασφαλίζουν ότι τα video παραμένουν ιδιωτικά και ασφαλή όταν υπάρχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά.

Η κάμερα DCS-936L της D-Link θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης στο τέλος του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.dlink.com/gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons