Νέα business edition για το Vive VR της HTC

by George Polyzos • On 10-06-2016 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-Vive

Η HTC ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μία νέα εκδοχή, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση από επιχειρήσεις, της μάσκας εικονικής πραγματικότητας Vive.

Το Vive Business Edition θα χρησιμοποιεί το ίδιο hardware όπως και το αδελφάκι του που προορίζεται για καταναλωτική χρήση αλλά θα συνοδεύεται από ειδική γραμμή υποστήριξης ενώ θα υπάρχει και η επιλογή bulk αγοράς. Διαφορά θα υπάρχει και στο κόστος αφού η Business Edition θα κοστίζει 1.200 δολάρια έναντι 799 δολαρίων που κοστίζει η απλή έκδοση του Vive VR.

Ουσιαστικά με το λανσάρισμα της συγκεκριμένης έκδοσης η HTC προσφέρει διαφορετικό πακέτο εγγύησης καλής λειτουργίας της συσκευής αλλά και τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων από μία συσκευών. Επιπλέον, η ειδική γραμμή υποστήριξης είναι σημαντική για μία επιχείρηση που θα αποκτήσει ένα εντελώς νέο προϊόν με αρκετές πιθανότητες να αντιμετωπιστούν δυσλειτουργίες κάτω από συγκεκριμένες παραμέτρους χρήσης.

Έχοντας να αντιμετωπίσει μία σειρά συστημάτων εικονικής πραγματικότητας που προσανατολίζονται στο gaming και την ψυχαγωγία, η HTC φαίνεται με το λανσάρισμα του Vive Business Edition να στρέφεται προς τις επιχειρήσεις, έναν τομέα που χρησιμοποιεί εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας πριν ακόμη η συγκεκριμένη τεχνολογία γίνει καταναλωτική «μόδα».

Το Vive Business Edition θα λανσαριστεί εντός του Ιουνίου στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, του Καναδά, της Γερμανίας και της Γαλλίας, ενώ το λανσάρισμα θα επεκταθεί σε παγκόσμια κλίμακα τις επόμενες εβδομάδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons