Νέα Bluetooth προϊόντα από την Harman Kardon

by Nikos Kaimakamis • On 08-09-2015 • AT 12:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

JBL-Xtreme

Στην IFA 2015, στο Βερολίνο, η Harman Kardon, παρουσίασε τις προτάσεις της στην κατηγορία των Bluetooth ηχείων και ακουστικών.

Η νέα σειρά προϊόντων της Harman Kardon μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το smartphone, το tablet, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλετε. Η νέα της γκάμα περιλαμβάνει μερικά αδιάβροχα μοντέλα ηχείων, όπως είναι το JBL Extreme, το οποίο έχει κυλινδρικό σχήμα και προσφέρει 15 ώρες μουσικής, σε τιμή 299,95 δολαρίων στις ΗΠΑ.

Το JBL Pulse 2 μπορεί να συγχρονίζει τον ήχο του με τον υπόλοιπο εξοπλισμό για καλύτερη ηχητική κάλυψη σε έναν χώρο, ενώ θα πωλείται στις ΗΠΑ στην τιμή των 199,95 δολαρίων. Τo JBL Flip 3 είναι πιο μικρό και προσιτό με 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και τιμή που στις ΗΠΑ δεν θα ξεπερνά τα 99,95 δολάρια ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως handsfree για το κινητό.

Harman-Kardon-Esquire-2

Το Harman Kardon Esquire 2 είναι ένα Bluetooth ηχείο, με τιμή 199,95 δολαρίων, το οποίο προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου. Το JBL Reflect Mini είναι ένα ζευγάρι ακουστικών με τιμή 99,95 δολαρίων στις ΗΠΑ, ενώ το JBL Trip είναι ένα σύστημα που μπορεί να προσαρμοστεί στο αυτοκίνητο, προσφέροντας κλήσεις handsfree και καλό ήχο. Στις ΗΠΑ τιμάται 99,95 δολάρια.

JBLBoost-TV

Για τα οικιακά συστήματα, η Harman Kardon παρουσίασε το JBL Boost TV, το οποίο συνδέεται με την τηλεόραση, το smartphone και το tablet με εύκολη αλλαγή μεταξύ των συσκευών. Θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο και μετά σε τιμή 199,99 δολαρίων στις ΗΠΑ. Μία πιο ολοκληρωμένη λύση είναι το JBL Cinema SB 250, το οποίο προσφέρει home cinema 200 Watt, με το δικό του Subwoofer. Η τιμή στις ΗΠΑ θα είναι 299,95 δολάρια.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons