Νέα Bluetooth ηχεία από την LG σχεδιασμένα για τους λάτρεις του ήχου

by George Polyzos • On 28-08-2016 • AT 9:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG Bluetooth Speakers

Εξοπλισμένα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τα νέα Bluetooth της LG Electronics αποτελούν την ιδανική λύση ήχου για ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων ακρόασης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι ακροατές με προτεραιότητα τη φορητότητα και την ανθεκτικότητα θα προτιμήσουν τα μοντέλα PH2 και PH4 με βάρος μόλις 167 γραμμάρια. Το compact, αδιάβροχο PH2 είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο ακόμη και στους πιο δραστήριους χρήστες. Αυτό το ευέλικτο ηχείο είναι σε ετοιμότητα για οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο των χρηστών, ιδανικό για τους καταναλωτές που απολαμβάνουν την ύπαιθρο.

Το πιο ισχυρό ηχείο PH4 είναι ιδανικό για υπαίθριες συναθροίσεις, όπως το κάμπινγκ ή το μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα, όπου απαιτείται ισχυρός ήχος. Παρέχοντας καθαρό, δυνατό και πλούσιο ήχο και διατηρώντας παράλληλα τη φορητότητα και την ευελιξία, το PH4 είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ήχου που αρνούνται να συμβιβαστούν.

Τόσο το PH2 όσο και το PH4 διαθέτουν μια λαβή, γεγονός που καθιστά δυνατή την τοποθέτησή τους σε μία ευρεία γκάμα επιφανειών για επιπρόσθετη δυνατότητα φορητότητας. Η βροχή και οι σταγόνες δεν αποτελούν πρόβλημα για κανένα από τα δύο ηχεία χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό τους που επιτρέπει την μεταφορά τους οπουδήποτε.

Με 360 μοίρες παραγωγής ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις και ενισχυμένο μπάσο, τα δύο ηχεία αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τα Dual Passive Radiators που εμφανίζονται στο PH4 αυξάνουν την ποιότητα του ήχου και του μπάσου, ξεχωρίζοντας από άλλα ηχεία παρόμοιου μεγέθους. Οι δείκτες LED και η μακράς διάρκειας μπαταρία (PH2: 6 ώρες, PH4: 10 ώρες) ενισχύουν την φορητότητα και τη χρηστικότητα, καθιστώντας τα ηχεία την ιδανική επιλογή για τους δραστήριους καταναλωτές.

Σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, οι φωτεινές ενδείξεις του PH3 προσελκύουν τα βλέμματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ατμόσφαιρας, ανεξάρτητα από το σημείο που είναι τοποθετημένο – από το κομοδίνο μέχρι τη βεράντα του κήπου. Το μοναδικό PH3 μοιάζει με κερί, κυκλοφορεί σε τρία χρώματα και διαθέτει πέντε διαφορετικούς πολύχρωμους τρόπους φωτισμού. Ο συνδυασμός πλούσιου ήχου και ζωηρών χρωμάτων το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό καθώς η φωτιζόμενη μουσική φθάνει σε κάθε σημείο του δωματίου. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία του ηχείου διάρκειας 10 ωρών, προσφέρει στον χρήστη ένα πρωτοφανή βαθμό ελευθερίας.

Και τα τρία ηχεία είναι εξοπλισμένα με βοηθητικές θύρες εισόδου ώστε να συνδέονται με συσκευές οι οποίες δεν διαθέτουν λειτουργία Bluetooth, όπως παλαιότερα MP3 και συσκευές αναπαραγωγής CD. Ως προς τις πιο σύγχρονες συσκευές, τα χαρακτηριστικά προηγμένης συνδεσιμότητας Multi Point των ηχείων επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση με δύο συσκευές Bluetooth.

Το PH1 με χαρακτηριστικά όπως τον ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό και μια μπαταρία διάρκειας πέντε ωρών, είναι ιδανικό για κάθε δωμάτια του σπιτιού. Ελαφρύ και φορητό με Bluetooth και δυνατότητα hands-free ανοιχτής ακρόασης, το ηχείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φως νυκτός.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons