Νέα ασύρματη ηχομπάρα LG HS7 για υψηλής ποιότητας ήχο

by George Polyzos • On 24-07-2015 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_Music Flow_LAS750M

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η νέα ασύρματη ηχομπάρα μέσω Wi-Fi LG HS7 (μοντέλο LAS750M) είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Η ηχομπάρα της σειράς LG Music Flow Smart Hi–Fi Audio Wireless Multi – Room, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας, ενώ προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης στο Google Cast, για περισσότερες επιλογές στη μουσική.

Όπως όλα τα ηχεία LG Music Flow, είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

Η ασύρματη ηχομπάρα LG HS7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένη με άλλες φορητές συσκευές, μέσω της τεχνολογίας του δικτύου Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), για να προσφέρει μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας χωρίς καμία διακοπή καθώς αλλάζει ο χρήστης δωμάτια.

Με ενσωματωμένη την υπηρεσία Google Cast, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν στην ηχομπάρα μουσική από την προσωπική τους συσκευή μέσω των διαφόρων εφαρμογών, όπως Google Play Music, ενώ είναι συμβατή με λειτουργικά Android, iOS και Windows.

Με τη λειτουργία All in One Music Player, η ηχομπάρα μπορεί να αναπαράγει ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn. Χάρη στη λειτουργία LG Range-of-Flow, η ηχομπάρα συγχρονίζεται αυτόματα με τις «έξυπνες» συσκευές του χρήστη ώστε να παίζει μουσική. Η ηχομπάρα μπορεί επιπλέον να λειτουργήσει συμπληρωματικά, σε σύνδεση με τα υπόλοιπα ηχεία ενός δωματίου, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες μία απαράμιλλη εμπειρία ήχου Home Cinema κατά τη προβολή μίας ταινίας.

Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, καθώς τα ηχεία έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική, ανάλογα με τη θέση του χρήστη.

Τέλος, τα ηχοσυστήματα της LG μπορούν να αναπαράγουν μουσικά αρχεία μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, όπως για παράδειγμα FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons