Νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά EXTRA BASS από τη Sony

by George Polyzos • On 14-01-2017 • AT 11:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Mobile

Τέσσερα νέα ασύρματα ηχεία και δύο νέα ασύρματα ακουστικά έρχονται να προστεθούν στην ευρύτερη οικογένεια EXTRA BASS της Sony.
Τα τέσσερα νέα φορητά ασύρματα ηχεία, σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη και διάφορα χρώματα, που όλα διαθέτουν τη μοναδική EXTRA BASS τεχνολογία, χαρίζουν δυνατό ήχο με βροντερό μπάσο και εφέ φωτισμού για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας.

Με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 24 ώρες τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Παράλληλα, οι νέες λειτουργίες για πάρτι με τα έντονα φώτα που αναβοσβήνουν συγχρονισμένα με το ρυθμό, και τα DJ εφέ θα κάνουν το πάρτι σας να μείνει αξέχαστο, ενώ χάρη στην ανθεκτικότητά τους στο νερό, τίποτα δεν θα σας χαλάσει τη βραδιά. Για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα έως και 10 ηχεία με τη λειτουργία Wireless Party Chain. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο ηχεία του ίδιου μοντέλου με τη Λειτουργία του Speaker Add για ευρύ στερεοφωνικό ήχο.

Οι μηχανικοί της Sony σχεδίασαν ένα σύνολο διαφορετικών φωτισμών που συγχρονίζονται με το αγαπημένο σας κομμάτι και ενσωμάτωσαν τα δημοφιλή εφέ φωτισμού για πάρτι σε ένα μικρότερο ασύρματο ηχείο, δίνοντας σε εσάς την ευκαιρία να ζήσετε ξανά μια live παράσταση στο σπίτι σας. Οι λειτουργίες των εφέ φωτισμού του SRS-XB40 με μία περιμετρική γραμμή φωτισμού LED, ένα στροβοσκοπικό φλας και ένα φως στο ηχείο σάς δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κλαμπ. Η γραμμή φωτισμού δημιουργεί πολύχρωμα σχέδια, που κυμαίνονται από το αγνό λευκό, μέχρι τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Το ηχείο SRS-XB30 έχει μια παρόμοια πολύχρωμη γραμμή φωτισμού και στροβοσκοπικό φως, ενώ το ηχείο XB20 διαθέτει μονή γραμμή φωτισμού που ολοκληρώνει χρωματικά το ηχείο.

Η εφαρμογή SongPal της Sony λειτουργεί όπως ένα τηλεχειριστήριο και σας προσφέρει αναπαραγωγή, έλεγχο φωτισμού, λειτουργίες ήχου και λειτουργία προσθήκης ηχείου, με αποτέλεσμα να μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Το 2017 έρχεται να προστεθεί ένα καινούριο στοιχείο στα ασύρματα ηχεία. Πρόκειται για την προστιθέμενη εφαρμογή Fiestable για το ηχείο SRS-XB40 που σας χαρίζει ακόμη περισσότερο έλεγχο στη μουσική σας, ενώ με τα εφέ του DJ μπορείτε να αλλάξετε μουσική και τα χρώματα των φώτων με μία μόνο κίνηση του χεριού σας.

Τα ηχεία αυτά είναι πανεύκολα στη μεταφορά, διαθέτουν ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth και NFC και μπορούν να τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους, οριζόντια ή κάθετα.

Για να κρατήσετε το δυνατό μπάσο για εσάς και μόνο, υπάρχουν δύο νέα ζευγάρια ακουστικών με την ίδια EXTRA BASS τεχνολογία σε ασύρματο σχεδιασμό. Τόσο τα ακουστικά MDR-XB950N1, όσο και τα MDR-XB950B1 διαθέτουν streaming ήχου με Bluetooth και απλοποιημένη συνδεσιμότητα με τεχνολογία NFC, διευκολύνοντας την ασύρματη σύνδεση.

Την Άνοιξη του 2017 έρχεται μία νέα λειτουργία για να εξατομικεύσετε τη μουσική που ακούτε από τα Sony ακουστικά σας, μια νέα εφαρμογή για το κινητό σας που ονομάζεται Sony | Headphones Connect. Με αυτήν την εφαρμογή θα μπορείτε να επιλέγετε μια σειρά από EXTRA BASS ηχητικά περιβάλλοντα για να συμπληρώσουν τον ήχο που θέλετε να ακούσετε, όπως ήχους από ένα στάδιο, από ένα κλαμπ, από μία αίθουσα συναυλιών και από μια μουσική σκηνή σε εξωτερικό χώρο. Μπορείτε, ακόμη, να ελέγξετε τη λειτουργία του πλήκτρου του μπάσου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να φέρετε στα μέτρα σας την ένταση του ήχου και το βάθος του μπάσου, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Όταν φοράτε αυτά τα ασύρματα ακουστικά μπορείτε να απολαύσετε την άνεση των hands-free κλήσεων χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και τη συνδεσιμότητα με Bluetooth. Αφού αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας, απλά πατήστε το πλήκτρο που διαθέτει το ακουστικό για να αποδεχθείτε τις εισερχόμενες κλήσεις και μετά ξαναπατήστε το για να τερματίσετε την κλήση. Μόλις η κλήση ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή της μουσικής θα συνεχιστεί αυτόματα.

Όλα τα νέα ασύρματα ηχεία και ακουστικά EXTRA BASS της Sony θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons