Νέα Android Wear smartwatches από την Movado

by Nikos Kaimakamis • On 10-03-2017 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην έκθεση Baselworld 2017, η Movado θα παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα με Android Wear.

H Movado επιλέγει την έκθεση υψηλής ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας για την παρουσίαση των νέων έξυπνων ρολογιών της με το λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0 και επεξεργαστές από την Qualcomm, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Digital Trends. Τα νέα μοντέλα της Movado είναι σχεδιασμένα πάνω στο λειτουργικό σύστημα της Google και αναμένεται να βρουν τον εμπορικό τους δρόμο από το φθινόπωρο του 2017 και έπειτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οικογένεια των νέων smartwatches θα ονομάζεται Movado Connect και θα αποτελείται από 5 μοντέλα για άντρες τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ, την Καραϊβική, τον Καναδά και την Αγγλία σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 495 δολάρια. Όλα τα μοντέλα θα έχουν πολλές επιλογές παραμετροποίησης του εικονικού καντράν, ενώ θα είναι εφοδιασμένα με τεχνολογία NFC για το Android Pay, Google Assistant, ενώ θα μπορούν να συνεργάζονται τόσο με Android όσο και με iOS smartphones.

H Tommy Hilfiger και η Hugo Boss ανήκουν στο Movado Group και οι φήμες θέλουν και εκείνες να ετοιμάζουν κάποιες smartwatch προτάσεις, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι περαιτέρω για αυτά τα μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons